Kad sam ja vozio BMW-a fotoaparati su tek bili u povoju.Vladane imao si i BMW 525i, imaš li neku njegovu sliku i ispričaj nam iskustvo neko sa njim.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Nikad prežaljenaMoj ljubimac Fiat 126p od milošte nazvan Ćetalj(neide Radosav a bez Ćetalja)
.I danas se pitam ,zašto sam je prodao?ПоздравVladane imao si i BMW 525i, imaš li neku njegovu sliku i ispričaj nam iskustvo neko sa njim.
Hvala za aleko. Trenutno jurim Ladu 2105 ili 2107 za svaki dan da vozim, mnogo me privlači taj auto. Aleka nema nijednog jedinog nigde na oglasima pa moram da odustanem od njega.
Ovakva kao sa slike. Opasna...![]()
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Траби тек треба да се мало среди. Иначе регуларно регистрован и одржаван и све оригинално. Добио сам у пакету и гајбицу са свим гумицама за ремонт кочионих цилиндара, резервне прекидаче, стоп лампе, лонац ауспуха са дуплим зидом јер тако ради грејање и канистер од 25л.Jocke.
Daj malo detalja.
Otkada ga imaš?
Jesi li ga ti sređivao?
Moj prvi auto, "Peglica" 126p bež boja.Nikad prežaljena.I danas se pitam ,zašto sam je prodao?
Sent from my SM-A266B using Tapatalk
Kakva je bila lada neki savet, motori sa plinom je l su mogli da pređu kao bez plina barem 200k, ima li korozije i kakav je menjač, je l kao kod zastave ili je sveukupno bolji auto, naletela mi je baš marin plava boja, 2107, lepa lada odlično stanje, prešla oko 80.000.Поздрав
возио сам овакву ладу, марин плаве боје. Стално су ми крали бензин и обавезно ми узму и затварач резервоара. Највише због тога сам је заменио. И аудији беже од тебе јер су свесни озбиљних последица ако приђу на небезбедну раздаљину.
Ih i ja bih nju ali nema Vladane toga više ni u Rusiji, a kamoli kod nas. Ne bih ja uzeo ni Zastavu 128 nego nema više ništa iz istočnog bloka relativno povoljno da se nađe. Čak i ova Zastava malo pa 2000 evra izašla što nije malo ali takva je situacija.Ja ,kad bih jurio Ladu, bila bi to isključivo Lada specijal 1600 sa nenad*ebivim enterijerom.
Debeli tepisi,drvene aplikacije, instrument tabla ... Ne može da se poredi sa drugim Ladama tog vremena.
View attachment 160699
View attachment 160700