Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Ja volim moto i auto industriju, to mi je sporedna stvar br.1 u životu i glavni hobi, i zanimacija, a godinama sam vozio i šampionat države kako u moto tako i u auto trkama pa svaki slobodan dinar prvo bacim na motore i automobile a onda šta ostane za satove... :)

Sada se zanimam oko maaatorog V8, al' je bar kvalitet na nivou mnogo većem od ovog danas:

Attachments

• IMG_20260205_144004.jpg
    IMG_20260205_144004.jpg
    83.4 KB · Views: 32
  • IMG_20260403_205759.jpg
    IMG_20260403_205759.jpg
    897.8 KB · Views: 34
Ja volim moto i auto industriju, to mi je sporedna stvar br.1 u životu i glavni hobi, i zanimacija, a godinama sam vozio i šampionat države kako u moto tako i u auto trkama pa svaki slobodan dinar prvo bacim na motore i automobile a onda šta ostane za satove... :)

Sada se zanimam oko maaatorog V8, al' je bar kvalitet na nivou mnogo većem od ovog danas:
Uf i ja sam gledao tri komada ali turbo i nisam ga uzeo na kraju za kolekciju, nije mi nikako legao. Kvalitet mnogo bolji nego sledeća generacija koji je skoro pa krš živi.

Koje motore imaš i koja auta u kolekciji. Sad gledam Ducati da kupim monster ali to kao prvi motor nisam nikad vozio.

Jesi imao ili vozio mv agusta, i to isto gledam, brutale model, pa me zanima kvalitet i obrada.

Nikako ne mogu japance niti me zanimaju.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Uf i ja sam gledao tri komada ali turbo i nisam ga uzeo na kraju za kolekciju, nije mi nikako legao. Kvalitet mnogo bolji nego sledeća generacija koji je skoro pa krš živi.

Koje motore imaš i koja auta u kolekciji. Sad gledam Ducati da kupim monster ali to kao prvi motor nisam nikad vozio.

Jesi imao ili vozio mv agusta, i to isto gledam, brutale model, pa me zanima kvalitet i obrada.

Nikako ne mogu japance niti me zanimaju.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Meni je onaj restajling model lep, tu su malo dotegli neke dizajnerske stvari, bilo je i par atraktivnih kombinacija bolja (spolja - unutra). Ipak, ako gledamo kolekcionarski, nisam siguran da SUV modeli Poršea imaju reputaciju kakvu imaju 911 ili neki slični "sportskiji" modeli, zvog čega je to tako - može da se diskutuje. Da se samo razumemo, nemam ništa protiv SUV-ova, naprotiv, četvrti automobil zaredom mi je SUV.

...
...

Poslednjih par godina sam vozio Buell, model Ulysses, koji mi je goooodinama bio želja i eto uspeo sam da ga otkačim na check listi ✔️ :love:
Sada je B King u garaži za ovu sezonu pošto sam prodavao oba sa idejom da koji ostane - bude za mene. Servisiran i spreman.

Što se Monstera tiče odličan je i priznat model. Sad, imaš mali i veliki monster, nznm koji gledaš, a imaš i puno generacija uopšte. Prvi, iz '90ih, u dobrom stanju, su naj, naj retro i najinteresantniji.

MV Agusta mi je nedosanjani san i oštrim se jako na Turismo Veloce. To je skulptura na točkovima :love:

Meni je onaj restajling model lep, tu su malo dotegli neke dizajnerske stvari...

Isto! Mada sam te razlike skontao tek kad sam ga kupio i počeo da ga vozim... Mnogo mi je lepši taj FL.

A što se SUVa tiče - sve se slažem. Nikada Cayenne nije niti će imati neki status i kolekcionarsku vrednost. Jednostavno je napravljen da se 'raubuje' i da se baci. Meni se uopšte i ne sviđa i nisam ga želeo. Ovo je uletelo slučajno a pošto želim najmanje V8 - iskoristio sam priliku.

Back