Koje pivo piju forumaši / Satovi i pivo

vladas kako ti se svidela pšenična baltika, je l je to neki nivo paulanera mutnog

merak može da prođe, inače staropramen mi je retko loše pivo isto veliko razočarenje kao apatinac recimo

Meni je Staropramen ok. Od "domacih" piva mi je najbolje, ali jbg, kao i u svemu, ukusi se razlikuju.

Baltika mi se baš dopala ali mislim da je Paulaner za nijansu bolji.

Mada su mi otkrovenje jeftini a sasvim dobri Etinger (Oettinger) HefeWeisse i Valentins Dunkel HefeWeisse

uploadfromtaptalk1454522064332.jpg
Slika od pre nekoliko veceri...uz igru sa detetom ide i solidno pivo. Inace, meni draga tema na dragom forumu ;-)

a dobro gospodine "jabuka", ćuti tu i nastavi da puštaš/slušaš balade parnog valjka :P

elem daj sliku onog piva iz Makenzijeve što košta 1500dinara po flaši pliz :), baš me zanima možda ga je još neko probao

Da si pazljivije pogledao moje slike,primetio bi i pivo koje trazis.

Inace,u pitanju je pivo Cuvee van de keizer blauw/blue/plavi,pravljen na rodjendan Karla V,takodje postoji i Golden/zlatni,pravljen za Karla IV,ali se medju pivopijama vise koristi naziv tamni.Nisam probao ni plavi,a ni zlatni.Inace,flasa od 0.75l ovog Belgijskog piva kosta 1000 dinara,moze se probati u jednom jako lepom pabu na Vracaru,kao i mnoga druga piva,a imaju jako lepu ponudu i fer cene.

Na slici su Meminger i Cuvee van de keizer,uz Swatch.

Stuttgarter Hofbräu
Sasvim solidno pivo :)

b204838f0f932f0199d8d46e368d8ad4.jpg

StariAS, kakav je crni Zaječarac?

Izvinjavam se sto sporo odgovaram.
Meni licno zasita odlican, izuzetno pitko tamno pivo, po smesnoj ceni.
Nesto je slabiji od Niksickog koje eto meni izaziva gorusicu. Prica vezana za Apatinsku pivaru posle privatizacije je vrlo specificna, da ne lajem sad od cega i kako prave pivo.
Imam neka znanja iz te oblasti, tako da vise price drugom prilikom. ;)

Sto se Baltike tice, osmica, tj. psenicno im uopste nije lose.

Nesto osvezavajuce za kraj radnog vremena.
Inace,radler ili radla,kako sam ja cuo,je mesavina piva i nekog bezalkoholnog osvezavajuceg pica,mahom na bazi voca.
Jako zanimljivo pice za leto,oseca se ukus piva,ali sok osvezava,lepa kombinacija.
484d4d7727918322e19c9015c4388419.jpg

I jedno i drugo se podrazumeva 😀 nažalost ortak dolazi da ti pokaže Citizen i onda se posvećuje devojci, nije je video 2 nedelje.

Back