Armani definitivno jedino nije bas taj model sto je postavljen jer se verovatno vise ni ne nalazi u proizvodnji, on ocigledno nije neki fan, al zato supruga nosi Chronomat sa camencicima na bezelu.
Pop zvezda Jason Derulo u svom spotu za pesmu "Talk Dirty" na ruci nosi sat IceLink AMFL1RGL odnosno IceLink AM0SL.
Jason Derulo & IceLink AMFL1RGL
Jason Derulo & IceLink AM0SL
Verujemo da ovom momku česta putovanja i promena vremenskih zona ne predstavljaju problem, s obzirom da je opremljen modelom sata sa prikazom vremena u šest gradova tj. vremenskih zona.
A sada, svi zainteresovani mogu pogledati video spot i potruditi se da spaze IceLink sat na Jason-ovoj ruci. Ili samo uživati u delu numere sa trubama.
Pogledajte najnoviji video klik kompanije IWC.
Prošle nedelje je poznati vozač F1 posetio IWC i tom prilikom je snimljen i ovaj video klip.
Pogledajte kako je sve to izgledalo:
Znate li kada bi mene izvukli iz fabrike IWC?...Evo da vam pomognem...negde izmedju nikada i dok svemir ne upadne u recesiju....:drool::drool::drool::drool::drool::drool:
uuffffff! dok sam gledao ovaj clip totalno sam odlutao u mislima,a kad se završilo opet nastupa bedak što smo u ovakvoj finansiskoj situaciji ,pa se oduševljavamo nekim stvarima,koje su drugima svakodnevnica.
Juče sam u jednom izlogu video baš onaj sat sa 6 vremenskih zona od nekoliko postova unazad. Majko mila, koliko gluposti i kiča na jednom mestu. U kombinaciji sa cenom šok je naravno još gori, ali dobro...sve ima svoje kupce.
Britanska pevačica Alex Hepburn je objavila svoj drugi poredu video spot ovoga puta za pesmu "Miss Misery" koja je objavljena na njenom debitnom albumu "Together Alone". U pomenutom spotu je zauzeo svoje mesto i jedan JanRichard časovnik. Pogledajte spot i obratite pažnju na krupan plan sata u 1:55.