RUS Moderator Apr 2, 2014 #864 Bivsi svetski sampion u F1 Mario Andretti. U svoje vreme cesto je mogao biti vidjen sa Porsche Design satom na ruci.
Bivsi svetski sampion u F1 Mario Andretti. U svoje vreme cesto je mogao biti vidjen sa Porsche Design satom na ruci.
VLADAN P Super Moderator Staff member Apr 7, 2014 #865 Koji sat je nosio Đole pre 16 godina? (Vidi se na 2:24)
Boyka New member Apr 13, 2014 #866 Jel zna neko koji sat nosi Kristijan, ipak je on "poznat"? Mislim na Kristijana, za sat ne znam da li je poznat Najbolje se vidi na 0:52
Jel zna neko koji sat nosi Kristijan, ipak je on "poznat"? Mislim na Kristijana, za sat ne znam da li je poznat Najbolje se vidi na 0:52
Zenith New member Apr 17, 2014 #867 Stvarno ne mogu da provalim koji sat nosi bogotac CR7. Lici mi na AP.
tiha New member May 4, 2014 #873 Pre Tag Heuer-a, Sena je nosio Seiko. Fotografija iz 1986 Detaljnije na: Ayrton Senna wore "Seiko Speedmaster" | seiyajapan.com
Pre Tag Heuer-a, Sena je nosio Seiko. Fotografija iz 1986 Detaljnije na: Ayrton Senna wore "Seiko Speedmaster" | seiyajapan.com
Mr D New member Jun 10, 2014 #877 Izašao je teaser za film The November man, sa Pirsom Brosnanom: Film je sniman u Beogradu, mada se radnja odvija u Moskvi... pa su tako svi natpisi na ulicam za potrebe snimanja filma prebačeni n Ruski. Nagradno pitanje (nagrada je "Like" ) je koji sat Pirs nosi na ruci, u trenutku 0:38
Izašao je teaser za film The November man, sa Pirsom Brosnanom: Film je sniman u Beogradu, mada se radnja odvija u Moskvi... pa su tako svi natpisi na ulicam za potrebe snimanja filma prebačeni n Ruski. Nagradno pitanje (nagrada je "Like" ) je koji sat Pirs nosi na ruci, u trenutku 0:38
Shmizla Administrator Staff member Jul 2, 2014 #880 [h=1]Lewis Hamilton kicks off IWC Schaffhausen exhibition in Doha[/h]