Ne, mogu da odgovorim ali pošto već piše u tekstu, neću. Mora malo i da se čita kada se već neko potrudi i postavi 2-3 strane informacija o nekom satu, pa makar taj tekst bio na engleskom.
decko zna engleski, ne perfektno ali dovoljno dobro da razume text samo cenjeni moderator nece da procita moje pitanje detaljno, precizno napisano da ne moze preciznije na koje nema odgovor u textu, ali nacicu ja odgovor vec nekako
A Nole ? Nisam videla da je pomenut. Sat marke “Odemar Pige”.
Nisam videla ni ovu sliku, a treba je staviti i zbog Rolexa i zbog Ane, izgleda(ju) predobro :thumbup:.
Članica, takoreći .
Danas sam otvorila temu, jer jedino izgleda ja nisam znala da se dan na satu NE prebacuje tačno u ponoć, nego ima odstupanja, manjih većih ili (skoro) nikakvih. Tako da sam mislila da je sat neispravan , dok me drugi članovi nisu razuverili.
Ostala sam i čitam, nažalost sa svojim znanjem o satovima mogu da pišem samo na "opuštenim temama", pisala sam na temi o knjigama i ovde, ali zaista je zadovoljstvo čitati ono što iskusniji članovi pišu i gledati satove :thumbsup:.
Sad ne znam da li uvazena Gospodja ima svoj neki satic....ili zeli da ga kupi ili se vise zanima za sat negoli muzi
Ti satovi koji "znaju koji je dan u mesucu i prestupne godine " su jaaaako skupi...
I meni zena kaze joj sto je glup sat koji si mi kupio ni datum ne zna da prebaci na 1 kad mesec ima 30 dana.
I pazi se...ako udjes u ovu pricu razgledanja pa posle odes do radnje i pocenes da razmisljas....ne izlazis odavde zarazena si...kao svi kao i ja....
Ali nek ti to bude hobi lep je ali skup
Nisam videla sinoć poruku, imam seiko, drag poklon, već deset godina i još jedan Anne Klein Anne Klein: AK Watches
, takođe poklon iz Amerike. Ali pošto nisam poznata, a i da se ne zarazim odoh odavde .
Dolaziću povremeno kao što sam i obećala, prethodno vakcinisana.
Edit :
Tek sad vidim ima čitava tema Novak Djokovic i Audemars Piquet
a ja se čudim zašto na ovoj temi nema Noleta :lol:. Idem da pročitam šta pišete, a pre toga na vakcinaciju.