Koje satove nose poznati?

E jes, ne znam ti ja to, viša matematika i sve neka španska sela. :lol:
Trenutno razmišljam o prirodnim naukama pa nemam vremena da gledam u pasulj. :P

Miloše, pa piše ti sve što te interesuje u samom tekstu.

Ne, mogu da odgovorim ali pošto već piše u tekstu, neću. Mora malo i da se čita kada se već neko potrudi i postavi 2-3 strane informacija o nekom satu, pa makar taj tekst bio na engleskom. :)

decko zna engleski, ne perfektno ali dovoljno dobro da razume text :) samo cenjeni moderator nece da procita moje pitanje detaljno, precizno napisano da ne moze preciznije na koje nema odgovor u textu, ali nacicu ja odgovor vec nekako :P

A Nole ? Nisam videla da je pomenut. Sat marke “Odemar Pige”.
Nisam videla ni ovu sliku, a treba je staviti i zbog Rolexa i zbog Ane, izgleda(ju) predobro :thumbup:.

Attachments

• sat-dokovic.jpg
    sat-dokovic.jpg
    45.9 KB · Views: 441
  • ivanovic_Rolex1.jpg
    ivanovic_Rolex1.jpg
    25.2 KB · Views: 204
clan koji je kupovao za muza sat?
Članica, takoreći :D.
Danas sam otvorila temu, jer jedino izgleda ja nisam znala da se dan na satu NE prebacuje tačno u ponoć, nego ima odstupanja, manjih većih ili (skoro) nikakvih. Tako da sam mislila da je sat neispravan :(, dok me drugi članovi nisu razuverili.
Ostala sam i čitam, nažalost sa svojim znanjem o satovima mogu da pišem samo na "opuštenim temama", pisala sam na temi o knjigama i ovde, ali zaista je zadovoljstvo čitati ono što iskusniji članovi pišu i gledati satove :thumbsup:.

Sad ne znam da li uvazena Gospodja ima svoj neki satic....ili zeli da ga kupi ili se vise zanima za sat negoli muzi:)
Ti satovi koji "znaju koji je dan u mesucu i prestupne godine " su jaaaako skupi...
I meni zena kaze joj sto je glup sat koji si mi kupio ni datum ne zna da prebaci na 1 kad mesec ima 30 dana.
I pazi se...ako udjes u ovu pricu razgledanja pa posle odes do radnje i pocenes da razmisljas....ne izlazis odavde zarazena si...kao svi kao i ja....
Ali nek ti to bude hobi lep je ali skup

izlazis odavde zarazena si...kao svi kao i ja....
Nisam videla sinoć poruku, imam seiko, drag poklon, već deset godina i još jedan Anne Klein
Anne Klein: AK Watches
, takođe poklon iz Amerike. Ali pošto nisam poznata, a i da se ne zarazim odoh odavde :D.
Dolaziću povremeno kao što sam i obećala, prethodno vakcinisana.
Edit :
Tek sad vidim ima čitava tema
Novak Djokovic i Audemars Piquet
a ja se čudim zašto na ovoj temi nema Noleta :lol:. Idem da pročitam šta pišete, a pre toga na vakcinaciju.

Last edited:
Al Paćino i Jaeger-LeCoultre

Al-Pacino-Jaeger-LeCoultre.jpg

Back