Koje satove nose poznati?

Jeste 100%, jos mi se ucinilo kao da sam vec video takav sat ali nisam znao gde...Sad sam malo guglao...pa i nije neki sat, mislim na izgled, tesko se ocitava koliko je sati...iz daleka izgleda lepse.. :no: ;)

Hehehe.....još me oči služe!!!
U pravu si banja - što se tiče izgleda nikada ga ne bih kupio ali što se tiče tehnologije i prestiža.....uh!!!

Čini mi se da je IWC Aquatimer Chrono ali koliko vidim 3 podbrojčanika su bijele boje

iwc-aquatimer-chrono-automatic-watch-2.jpg

Last edited:
Viljas Boas,Rio Ferdinand i Dejvid Bentli-Franck Muller,samo sto je Boas,za razliku od ove dvojice ujedno i ambasador

custom_made_frank_muller_casablanca_chronograph_bisgn.jpgDavid-Bentley-and-Franck-Muller-500x329.jpgRio-Ferdinand-and-Franck-Muller-500x331.jpg

Galas-IWC Portuguese Dzerard -Zenit Lampard-Audemars Piguet
William-Gallas-and-IWC-Portuguese-500x335.jpgSteven-Gerrard-and-Zenith-Defy-Open-Sea-Extreme-500x339.jpgFrank-Lampard-and-Audemars-Piguet-500x331.jpg

Gledao sam par puta na tv-u "izbor za prvi glas Srbije" i veoma mi se dopada sat koji nosi Vlado Georgiev. Nazalost nemam cak ni ideju o kom proizvodjacu je rec. Da li neko mozda zna koji je sat u pitanju ? Izvinjavam se sto nisam uspeo da pronadjem bolje fotke

pgs.jpg Vlado.jpg

Last edited:
Pa Milose po toj tvojoj logici Georgijev sigurno nosi Braitling, jer je beogradski CrnoGOrac ;) A sto bi drugo nosia jadan ne bio....

Meni lici da Georgijev nosi Zodiac, model V-Wolf.
Pretpostavljam da samo lici na ovaj model jer Vlado verovatno nosi nest mnogo skuplje :rolleyes:

Back