Koje satove nose poznati?

Tesko je reci sa slike, ali kosta makar ko mesecna plata (njegova).

Attachments

• Image_1127-0200(RTS1).jpg
    Image_1127-0200(RTS1).jpg
    36.4 KB · Views: 260
amer je malo skromniji - Jorg Gray 6500, cena standardnog modela oko 300 i kusur eur.

mada ko zna sta sve taj ima u nekoj kutijici :)

Barack Obama's Watches

obama.jpg

Barack Obama's TAG-Heuer

Na ovoj silici se prlično dobro vidi Federerov rolex. Zanimljivo je da ga nije skidao sa ruke tokom jučerašnjeg meča sa Novakom u Abu Dabiju. Kada bi bili maliciozni rekli bi da mu Novak nije dao previše vremena da gleda i pita se : “Koliko je sati ?”, (ili jeste u nekom drugom kontekstu;)). Meč je, naime, završen Noletovom pobedom za rekordnih 45 min:thumbsup:.

6801212124efe16a25e3ca817273677_orig.jpg

off

Sta nosi Deda Mraz,ima isti ukus kao i ovaj nas deda mraz POCASNI OSVAJAC PRESTIZNE NAGRADEEEEEEEE
pitanje pazite vrlo tesko .....

001.jpg002.jpg

Dobro, ova desna ruka mu je... kako da kazem...malo defektna :) Bitno je da pored Dzordza i ostalih poznatih ....

Da li neko može da prepozna koji sat nosi Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, na ovoj fotografiji?

Zagrljaj Tadic i Dodik.jpg

Foto izvor

A koji sat nosi Boris Tadić, predsednik Republike Srbije, na ovoj fotografiji?

BORIS Tadic Sat.jpg

Foto izvor

Kod Dodika moze biti svasta.
Ali kod Tadica, e to je vec nesto. Lici mi na jedan diver na gumi, samo kad bih ga malo bolje video..........
Ali ajde, pogadjamo, Eberhard Scafodat na gumi, pre svega zbog jedva vidljivog trouglica na gumi, a cini mi se i da je donja krunica povelika.

Kod Dodika: možda Zenith Grande Port Royal?
Kod Tadića: hmmm... slažem se sa d1d, zbog gumene narukvice može da bude diver... ali ne znam koji.

Dodik- Raymon well Don giovani
Tadic-vrlo moguce da je ova nautika u pitanju, znam da je ranije nosio neki sektor

Mislim da nas gospodin predsednik zaostaje sa satom u pogledu brenda, uz duzno postovanje Nautici mislim da u najmanju ruku
treba da nosi neki IWC ili neki drugi malo "jaci" brend.
Kad jedan predsednik Crne Gore ima onakav sat...188441_djukanovic-foto-vijesti_f.jpg
Mislim da bi morali uputiti jedno valjano pismo nasem predsedniku.
A sta mislite da otvorimo novu temu koj ace da glasi.... SAT ZA NASEG PREDSEDNIKA.;)

Mislim da nas gospodin predsednik zaostaje sa satom u pogledu brenda, uz duzno postovanje Nautici mislim da u najmanju ruku
treba da nosi neki IWC ili neki drugi malo "jaci" brend.
.;)

Biće boljih satova.Sačekaj da prođu izbori.

rekao bih da jesi, gazda, ali da li je moguce da lepi boki pored sve usminkane pozerske teatralnosti nosi diver sa gumenim kaisem uz odelce?! :confused:

Zna Šaper da narod čim vidi gumeni kaiš zaključuju da ni sat nije skup.Znači dalje-vlasnik mora da nije lopov.

Back