Koje satove nose poznati?

Nisam sto posto siguran ali mislim da je famozni Rolex u pitanju, čini mi se da ga je nosio na nekim "unplugged" nastupima.....Cave=Bog :adore:

526281_335075109917538_1295789257_n.jpg

E, sad, dal' se svrstava u poznate, ne znam, al znam da Profesor Michio_Kaku (ko gleda NG, Diskaveri i sl, sigurno ga je bar jednom video u nekoj emisiji) nosi Tissot T-touch. :D
Danas kad sam gledao emisiju na tv-u ucinilo mi se da je VC Overseas, pa rekoh: Opa, vis' sta nose profesori tamo na Zapadu:D

Last edited by a moderator:
Tissot je na 8:38. Kad sam kopirao link, kopirao sam ga: at current time, medjutim nesto se dogodilo (Gremlini, znam. Proganjaju me) pa pocinje od pocetka :D

Pre godinu dana na naslovnoj Blica sa video eks predsednika Tadica sa satom koji mi se ucinio skupim. Da li neko video ovu sliku i zna li koji je sat u pitanju?

Kolko se secam tadic je nosio Sektor cena nekoliko stotina evra cini mi se oko 200/250 e.
Jel neko video satove ministra Dulica. Po mom misljenju clanak, nema veze sa istinom.

"Svi ti satovi koštaju, inače, nekoliko hiljada dinara. Imam ih već godinama"
QQ, dal' nosi replike? Kakvi su fejk ljudi ti politicari uglavnom, ne bi me iznenadilo....

Nisam znao da je Al Pacino ambasador JLC-a.
A inace,od poznatih mislim da Tom Kruz ima najbolji ukus za satove.
Bas gledao nedavno njegov stari film ''Cocktail'' (1988) i tu je nosio,cini mi se,vintage Omega i neki Longines.
Verovatno zato nije ambasador ni jednog brenda jer voli da nosi sve dobre modele svih brendova.
Zaista ima dobar i istancan ukus.

Back