Koje satove nose poznati?

Hvala na odgovorima, sad gledam njihov sajt i stvarno mi se dopadaju satovi. Verujem i da im je cena prava sitnica... ;)

Kakve veze ima Islamski fundamentalizam i satovi.....pa, recimio....tumblr_mcg008wBIj1qdybspo1_400.jpgBrat Osame je vlasnik Švajcarskog brenda Yeslam....LINK pa je recimo ovo Yeslam Aviator.jpgbio jedan od njegovih omiljenih satova:), Yeslam Aviator
Inače za vreme bekstva viđen je sa icon098-casio-main.jpgimages.jpg
Kao i sa Timex satom...Osama.jpg....tako da je imao za svaku priliku po jedan.:)
Ostaje pitanje, sa kojim je satom bio na dan kad je nastradao? Možemo samo da nagađamo.....

image.jpg

Nešto iz mog sveta: Bruce Dickinson (pevač Iron Maiden, pilot Astraeus airlines, vrsni poznavalac istorije, mačevalac, itd...) navodno simpetiše Bremont, modele ALT1C i ALT1P.

Ovo sam našao od slika. Teško da nešto specijalno kože da se zaključi.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    244.8 KB · Views: 128
Koji god sat ta taj legendarni covek nosio,ne sumnjam da mu sjajno stoji.
Verujem da nosi i Hublot,s obzirom da je taj brend ubedljivo najpopularniji kod imucnih Engleza.

Legendarni "Metal God" Rob Halford je navodno više puta na intervjuima zatečen kako nosi Casio "digitron" satove. Nažalost, ne uspevam da nađem nijednu sliku.

602149315509166ec2cc47857925265_w330.jpg

Hmmm...kakva reklamna fotka....Slucajno se uhvatio za glavu :D Nije dzabe ambasador....

Prokletnik me osramotio danas! Izasao je sa maskom Darth Vadera i - izgubio (iako je izgledalo da ce rutinski pobediti). Nikada od njega Sith Lord..... :D

Hmmm...kakva reklamna fotka....Slucajno se uhvatio za glavu :D Nije dzabe ambasador....

Prokletnik me osramotio danas! Izasao je sa maskom Darth Vadera i - izgubio (iako je izgledalo da ce rutinski pobediti). Nikada od njega Sith Lord..... :D

Ma hajde! Samo doteruje obrve. :)
A i ne mogu svi uvek pobeđivati. Šta sad, nije mu bio dan danas.

Ma naravno da se ne moze uvek pobeđivati, nikakvu zamerku ne bih imao da nije glumio Darth Vadera! (Obrati pažnju na mog avatara :lol:)

Ma sve znam! :)

Nego evo jedne slike koju sam upravo pronašla, a koja nema nikakve veze sa Noletom i predhodnim postovima. Slučajni pronalazak...

Rafa i Richard Mille.jpg

Posmatrajuci njegovu desnu ruku mozete da vidite ceo zivotni put ovog coveka. Od burme stare 30 godina koja ne vredi vise od 30€, do sata sa slike od $500 тыс. tj. tisuća dolara :yes4:

Back