Svaka čast za cenovnik. Meni se motalo po glavi da je U1 bio oko 1000 al nigde nisam mogao da nađemUUUU, dobar! NIsam ni gleda skoro Sinn sajt, pa nisam ni znao za ovaj U18.
Sad videh da košta preko tri hiljade eura, ali dobro, ipak nudi više nego originalni U1.
Evo jedan fun fact: 2009 godine sam tražio cenovnik direktno od Sinn-a, i U1 na metalnoj narukvici je bio 1,135 EUR. Šta nam uradi inflacija braćo moja....
View attachment 160854
View attachment 160856
Brutalno lep sat. Bio mi je u užem izboru kada sam birao Grand Seiko model koji bih kupio, odnosno koji bi mi @Shmizla kupila.Znaci beautiful...
Preogroman je i problematični su im in house mehanizmi.IWC Ingenieur Chronograph Racer - In House Cal. 89361...
Meni ovaj već duže vreme unosi nemir u svakodnevni život...
Obzirom da se proizvodio od 2013 do 2017 godine i da nije toliko dostupan, treba ga pronaći u mint stanju i naravno po razumnoj ceni, a to je složićete se, ponekad nemoguća misija .
View attachment 160635View attachment 160636
Slažem se potpuno sa tobom. Meni je ovaj model vrh u svakom pogledu.Ja bukvalno OTKIDAM za ovim modelom. I ja sam ga duže vreme tražio na Chrono24 ali nikako da nađem neki u baš dobrom stanju.
Iskreno ću reći da ne razumem ljude koji kažu da je najnoviji IWC Ingenieur lepši od ovog starog.
Meni je ovaj stari, neuporedivo lepši!![]()

Meni nije dobro kad vidom ovako sirovu eto ili selitu. Najgori mogući jeftilen, a sat tipa 1500 evra.
Inače stati darwili su imali isto ovakve ete, ima ih za 50e da se biraju mint.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Haifisch nisi za većinu stvari u pravu i pogrešno si sve razumeo.
Inače nemam pomenuti Darwil.
Svi znamo kakav je tek mehanizam Powermatic 80. Novije ETA mašine su isto lošijeg kvaliteta od starih, mekši materijali i nepotrebne izmene koje samo komplikuju održavanje.
Ja kažem ono što mi majstori kod kojih servisiram kažu, dakle iz prve ruke. Statistika, reklamni pamfleti, plaćeni tekstovi u novinama o satovima ne čitam mnogo godina već. To je sve gola laž.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk