Koje ste farmerke nosili a koje nosite sad?

Zagore, ti ne menjaš dobre stare Leviske.:thumbup:
Ja već godinama nisam uspevao da nađem neke dobre, šta ću volim da su mi farmerke neke fine, osim Leviski 511, a da nisu plitke, a ni kao helanke. Nalazio sam i u Gapu o.k. modele, ali sam više za neke "finije".
Gde god sam putovao, svuda tražim klasične farmerke i pamučnu trenerku na kopčanje bez kapuljače i bez ramfle na nogavicama, ali izgleda da to više ne proizvode:(.
Svaki savet je dobro došao

Sta da ti kazem druze,odrastao sam u drustvu ljudi koji su nosili Leviske i kaubojke(cizme). Meni je taj kaubojski stil odevanja usao pod kozu i to je to.Da se menjam sada u 48 godini zivota ne ide ....Ne znam da li si probao 502 model meni se bas svidja mada mi se cini da bi 630 bilo to sto ti zelis.Vidim da imamo slican ukus i po pitanju trenerki ali mislim da je to danas nemoguce naci...

...kapuljaču sam nekako svario ali ranflu na nogavici, nema šanse :)

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Jedan savet za ljubitelje džinsa - kada perete farmerke , izvucite nogavice / izvrnite farmerke. Neka unutrašnji deo udara po mašini za pranje. Sporije će bledeti, duže će vam trajati. Sestra mi drži hemijsko čišćenje, pa me uvek puni svakojakim savetima

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja kontam da to važi za sve (skoro sve) odevne predmete. Majice sa štampom, dukserice sa aplikacijama, pantalone, trenerke, sve perem 'naopako' :yes4:

Moj savet a i iz iskustva farmerice je najbolje prati rucno u hladnoj ili mlakoj vodi bez deterdzenta.Koristim sampon ili gel za tusiranje.Mnogo sporije blede i duze traju...

2784f5f8e832ebe6ac770603d0953961.jpg

Koliko vidim trebalo bi da promenite naziv teme u levis farmerke [emoji1]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Da li je neko uzeo farmerke po meri? Vidim da ih rade u Millimeter (šiju košulje po meri i slične stvari)

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

nekada je prvi izbor bio Levis (kao i vecini valjda, jedva da smo i znali za nesto drugo, bar u mom okruzenju) .. danas Levis nemam, niti gledam .. nabacao sam nasumicno za slikanje a i taman da vidim brojno stanje, i tu su po jedan Wampum, Peppe, Tommy, Sissy, i po nekoliko Boss, Diesel i Replay 'hlaca' ;)
45ef73dcee6e38fd9ac9376b99cfb194.jpg
43e2e1556873a36a20cc3538ff612170.jpg

Last edited:
Back