Koji brend je najbolji izbor u rangu cena 500-1000 EUR?

Sta mislite o ovom satu.Meni je prelep.Odmah mi je privukao paznju.Ovde nisam nista nasao o ovom brendu.Neke pohvale ili kritike.Ima prodavnica u Beogradu gde se prodaju satovi ovog brenda.Na aerodromu.Firma Dufry je distributer.Da li je neko bio tamo?Kakav je izbor?Koje brendove jos imaju?Da li i mi koji ne putujemo mozemo da dodjemo do tih prodavnica s obzirom da se nalaze u tranzitnom delu terminala.
FRC0100029.png

KIco,FC brend je jako,jako,jako poznat i ugledan,tako da verujem da je kvalitetan sat u pitanju.
Na zalost,prave previseeeeee ozbiljne satove za moj ukus,tako da me nikad nisu previse zanimali.
Siguran sam da je kvalitetan sat u pitanju,ali sacekaj da dodju iskusniji forumasi pa sam siguran da ce ti dati korisne informacije koje su konkretne.Inace,jako lep sat,ali bi bio lepsi sa metalnom narukvicom. :)
Budi mi pozdravljen.
Slobodan.

@Zenith, samo izbegni taj PVD Steinhart. Već sam pisao sat je dobar, samose PVD na narukvici se previše lako ošteti.

@Zenith, samo izbegni taj PVD Steinhart. Već sam pisao sat je dobar, samose PVD na narukvici se previše lako ošteti.

Hmm...Citao sam o tome na stranim forumima takodje.Isto tako kazu.Hvale sat i mehanizam,ali narukvica... :/
Koji bi mi ti Steinhart diver preporucio?
Sigurno je da cu,po zaposlenju,da stedim za jednog Steinharta.

jel mogu ja da preporuchim?..ocean 1 black i ocean military vintage..to su pod br 1..ostatak moze da bude ocean gmt i ocean vintage gmt..eto tako

Naravno da mozes. :) Ocean GMT i Ocean Military Vintage su zaista prelepi.
Mada,sve mi je prelepo u vezi Steinharta,da budem iskren.

Fortis je odlican brend, satovi su vrhunski, odlican hrono 7750 mehanizam. U cijenu necu puno ulaziti i to da li ima nesto jeftinije a bolje, cinjenica je da Fortis drzi dosta jaku cijenu kao i vecina Swiss brendova ali to nije rasprava za ovu temu. Mada i ako nadjes nesto jeftinije a bolje a mozda ti se ne svidja opet ces se vratiti ovome. Sat je bez greske ako ti se svidja samo naprijed

Fortis je odlican nema sta da se doda samo dan se oduzme na novac mislim. ..moza bi pre uzeo Sinn iz 103 serije jeftiniji, je sam bio odusevljen kako je odradjen
I 41 mm

Last edited:
Obavezno pogledaj i Certina DS1 Chrono Automatic . Vrhunski sat , meni bar bolji u tom cenovnom rangu...

4qh30l.jpg

Pozdrav svima. Nov sam na forumu. Inace obozavam satove i posedujem nekoliko vec. Planiram kupovinu sata u skorije vreme. Hteo sam da uzmem neki Perrelet, ali najjeftini je oko 2200€ sto mi je ipak previse. Takodje sam gledao neke Fortisove modele, ali i oni su slicnih cena. Ipak cu imati nekih 1000€ za sat, pa me interesuje vase misljenje. Da li je moguce naci Fortis ili Longines za te pare? Zanima me iskljucivo automatik. Gledao sam jos i Hamilton, Oris i Tissot. Certina mi je isto ok. Sto se tice modela, moze da bude i elegantniji i sportski, bitno mi je da mi se svidi izgled pored kvalitetnog mehanizma. Volim i skeleton modele, pa ako neko zna neki lep u tom cenovnom rangu, bio bih zahvalan na slici. Procitao sam ovu celu temu i vidim da se dosta vas bas razume u satove, pa bih bio zahvalan na pomoci.

Široko si zahvatio, ali mislim da ako želiš nov sat za te pare, nekako mi se Hamilton izdvaja slušajući tvoje zahteve.

A da li neko moze da mi kaze nesto vise o Marvin satovima? Koliko im je kvalitetan mehanizam? I da li je moguce naci radnju u Beogradu koja ih prodaje?
Meni je zapao za oko ovaj model:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    71 KB · Views: 59
Sveo sam izbor na ova 3 sata recimo. Voleo bih da mi kazete vase misljenje i iskusta sa ovim satovima ukoliko ih imate.
01-Longines-HYDRO-CONQUEST-L3.284.4.96.6.jpg0009645_400.jpeg0009652_400.jpeg

Back