Koji mobilni telefon imate?

Re: Одг: Koji mobilni telefon imate?

E super tema:)Evo ja imam dva mobilna:thumbsup:prvi mi je sluzbeni-Telenor mreza a tel je NOKIA C2-01,ovakva i odlična jede825d31a77a5d93d449baac2ab74205--mmf250x250.jpga drugi je EKSTRA VR!!!Moj "G"telefon SAMSUNG B2100-MTS mreza,privatni,neunistivi,sa signalom de oćeš i baterijom koja traje 10 dana majke mi,znači keve mi,ovakav je,vel pozz svima!Samsung_B2100_08.jpg

imgbig.jpg.gifVec 4 i po godina SE K800i.Legenda od telefona i ne pada mi na pamet da ga menjam.Mnogo smo ribica smuvali ja i on. xD Volim taj telefon stvarno.

Imam i ja SE K800i, doduse sad je penzionisan, ne nosim ga vise ali i dalje radi odlicno i cuvam ga kao rezervni telefon.
Dugo sam koristio samo SE modele, poceo sam od T630 pa K700, K750 i sa K800 sam zavrsio sa kupovinom SE telefona.
K800 je poslednji model SE koji je valjao.
Sad koristim HTC Android & Nokiu E52.
E52 je odlican, baterija mu traje skoro 2 nedelje a maltretiram ga maksimalno.

Одг: Koji mobilni telefon imate?

Ни ја имам неки samsung i zte android, добијени буквално за динар.

Prosle nedelje sam penzionisao HTC Wildfire S i umesto njega sam uzeo HTC Desire X.
Odlican telefon, brz, dosta memorije za aplikacije, prezadovoljan sam za sada.

A kako si zadovoljan sa baterijom?
Meni je to bio glavni problem na HTC-u, zato slabo i koristim.

Klasika, punjenje svake veceri, ali ja ga maksimalno koristim-pozivi, wifi, Viber, igrice.
Vec skoro 2 godine koristim Android platformu pa sam se i navikao na to, tako da ga sad po navici punim svako vece.
Sa druge strane koristim i Nokiu E52, koja i pored maksimalnog telefoniranja moze da istera skoro 10 dana.

Ja nokiju E71 koristim 3 godine, i baterija traje minimum 4-5 dana, uz maksimalno koriscenje.
Imam i Htc chacha, koji kao sto sam vec rekao slabo koristim. Na njemu uz max koriscenje, cesto ne izdrzi ni jedan ceo dan.

he he......ja sam Phone maniac.......uporedo koristim i menjam dve platforme,Android i iOS.........momentalno sam na iOS-u na iPhone-u 5........odavno sam prestao da brojim i pamtim koje sam sve modele imao ali cifra je odavno preko 100 :)

Nisam ni ja neki veliki strucnjak, ali mi se cini da je LG bolji,
bar po specifikacijama, ima vise memorije i jacu bateriju.

Back