Koji mobilni telefon imate?

Ja sam se skoro ponovio Sony xperia T i stvarno sam zadovoljan, jedina zamerka mi je sto sam mogao bas lep sat kupiti za te pare :P

....uporedo koristim iOS(iPhone 5) i Android(Xperia U) i oba OS-a su mi super......sa Windows-om sam se malo "igrao" i ne mogu da ga svarim,sve je nekako zatvoreno i nepristupacno a o kastomizaciji da ne pricamo,ukratko,ne svidja mi se.........novi iOS7 se za sada lepo pokazao,radi lepo i stabilno sa manjim bug-ovima.Novi iPhone 5S me je razocarao najstrasnije.......citac otiska prstiju + bolja kamera + 64 bitni CPU za oko 1000e koliko sada traze za 5S mi je nebulozna cena........ko voli nek'izvoli :)

Vladas, jel bolji i koliko win8 u odnosu na 7.5?
Na prvi pogled razlike su male (posebno izmedju 7.8 na Lumia 800 i 8.0). 8 ima (kod Nokia) bolje mape Srbije i nekoliko inace normalnih stvari za moderne smartphone-ove a koje 7.5 nema, kao sto je attentive phone ali ima i par bas specificnih za WP - company apps i sjajan kids corner.

Last edited:
A inace,komicno mi je kad ljudi govore da je osnovna prednost Androida u odnosu na Windows mnogo vise aplikacija.
Stoji da ima mnogo vise app ali stoji i da je 80% app realno nepotrebno prosecnom korisniku...Osnovna prednost Andr je sloboda korisnika.
Windows je za ljude koji znaju sta hoce od telefona i za,usudicu se reci,ozbiljnije ljude...Doduse,smeta mi sto svaki broj moram ubaciti sa +3816xxx ali nema veze.

Hoćeš da kažeš da nisam ozbiljan čovek i da ne znam šta hoću od telefona? :eek::D
znao sam da ce neko ovo reci :)))
ne bre,taman posla ali je cinjenica da je windows za ljude kojima fon ne sluzi kao igracka.android je vise za zezanje i jednostavno uz njega nije dosadno.to je cinjenica.
potpuno sam ja svestan da ce mi win 8 dosaditi za 2-3 mes ali je pouzdan i brz,tako da je to to.
ali da budem potpuno iskren,kad bi Apple dosao u Srb nijedan fon osim iPhonea ne bi dolazio u obzir..pitanje je da li ce i doci mada cujem da su od nedavno u Hrv dosli.

Zenith - gresis, ovaj silno gresis sinak! Kod mene je polovina brojeva tako sacuvano i nemam taj problem. Nemam sad vremena, cak mislim da mozes postaviti sinhronizaciju i da sam prebaci u +381... Cak je i prastari WM 6.5 mogao ovo.

P.S. Kad se hoce, moze se lepo sici i u WP 7, 7.5, 8 ispod haube i vrlo je interesantno ;)
Mene je Android izdao u bas svakoj situaciji kad je bilo hitno (hitno naci mail, telefon, pozvati nekog itd) - uvek se "ukucao", usporio, "zaglupeo" ili naprosto - bas ta aplikacija nije mogla bas to... Dzaba mi customiziran ekran i 30 mnooogooo dobrih igara, bar moj utisak. WP "out of the box" pruza sjajan mail klijent, browser, Office, u poslednje vreme cak i dosta aplikacija i igrica.

P.P.S. Probajte Royal Revolt - odlicna igrica na WP

Znao sam da ima neka caka ali sam izgubio 2 dana prebacivajuci brojeve tako....Nije ni bitno sada meni.
Pomozi Serbu ako uzme da se ne cima oko imenika kao ja. :)
Ma app i igara je sve vise.

E72 bolji procesor,kamera,nema neke znacajne razlike,vizuelno je lepsi,na njemu me jedino nervira zadnji poklopac od plastike dok je na E71 bio od metala,tastatura na E72 mi je bolja,mislim na lakocu kucanja i na precice na samoj tastaturi,nije izdignuta kao na E71,ja ga nosim vec tri godine i prezadovoljan sam.Tu je naravo i trajanje baterije po 4 dana,sto mi je najbitnija stavka,,razmisljam se da uzmem iphone 4,samo zbog nekih aplikacija kao drugi telefon,ali ovaj nemam nameru da menjam.

Last edited:
Ja ne znam da li sam već postavljao odgovor u ovoj temi u skorije vreme.
Ako jesam-izvin'te.
U svakom slučaju koristim Nokia N95 8GB

75321d1372971235-koji-mobilni-telefon-imate-6264-nokian958gba.jpg

6264-NokiaN958GBa.jpg

Back