Najčešće nosim Citizen Nighthawk, koji je već tinejdžer, a sećaju ga se stariji članovi foruma. Postaviću sliku koja je nedavno bila na temi o satu koji nosimo danas jer mi je telefon na punjaču i malo dalje od kompjutera.
Ovaj sat mi je zgodan iz više razloga. Kao prvo, vreme ne mora da se podešava, osim ako nije u pitanju prelazak na letnej ili zimsko vreme ili druga časovna zona. Naravno, datum mora da se menja krajem februara ili kada mesec ima 30 dana, ali to mora da se radi i sa mnogim drugim satovima. Napravljen je tako da bude robustan, pa mu se tragovi upotrebe praktično i ne vide, može da se slaže uz mnoge odevne kombinacije, a na poslu, srećom, nisam dužan da nosim sako i kravatu. Zgodan je i zato što ima solarno napajanje, pa nema potrebe da mu se menja baterija kao kod običnog kvarcnog sata. Upravo zato ovaj sat nikada nije ni otvaran, niti je ikada bio kod časovničara. Povremeno je i plivao, naravno, na mojoj ruci, mada je to zbog moje zaboravnosti. Inače, ovo je drugi sat koji sam kupio po dolasku na ovaj forum, pa mi je i zbog toga drag. Iako imam više satova i poštujem svaku klasu i kategoriju, ovaj mi je baš drag i volim da ga nosim.