Bigmag Active member Yesterday at 6:27 PM #101 Kod mene je otislo skoro sve sem Stowe, nista mislim da nije ostalo isto
Neša Super Moderator Staff member Yesterday at 6:43 PM #102 Meni je kolekcija skoro identična, osim što sam neke prodao i jedan poklonio. Ostalo što imam ste videli, osim ako neki nisam propustio da postavim.
Meni je kolekcija skoro identična, osim što sam neke prodao i jedan poklonio. Ostalo što imam ste videli, osim ako neki nisam propustio da postavim.
Y yele Member Yesterday at 9:14 PM #103 mizzy said: Titoni danas... Click to expand... kako je lepo videti vas opet, kad ti sat ostane u secanju i kad forum ne radi
mizzy said: Titoni danas... Click to expand... kako je lepo videti vas opet, kad ti sat ostane u secanju i kad forum ne radi
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Yesterday at 10:11 PM #104 sin.er said: Pa di ste jbte, nema vas ko Madura u Venecueli. Click to expand... hahahahahaha, jbt, koliko mi nedostaje naš humor. Ovi česi ne bi znali šta je dobra šala da ih udari posred lobanje. Hvala druže baš me slatko nasmeja sa tom svežom forom.
sin.er said: Pa di ste jbte, nema vas ko Madura u Venecueli. Click to expand... hahahahahaha, jbt, koliko mi nedostaje naš humor. Ovi česi ne bi znali šta je dobra šala da ih udari posred lobanje. Hvala druže baš me slatko nasmeja sa tom svežom forom.
Elvedin Well-known member Yesterday at 11:02 PM #105 srdjanr said: Victorinox I.N.O.X.View attachment 160289 Click to expand... Drago mi je da si se i ti vratio. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
srdjanr said: Victorinox I.N.O.X.View attachment 160289 Click to expand... Drago mi je da si se i ti vratio. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka