bombona satic
Pozdrav staroj ekipi. Evo mene nazad.
Ovaj sat nije moj, ali ponekad maznem burazeru I nosim.
Dosta tražen sat, ali se retko moze naci u dobrom stanju.
![]()
Boja je nadrealna, nikad nisao video sat sa takvom bojom cifera. Izgleda kao da je ceo od luminiscentne farbe.![]()
Sent from my V2170A using Tapatalk
meni je na primer Breitling Navitimer prenatrpan vise volim Colt modeleDobrodosao nazad.
Iskreno svidja mi se iako je malo prenapucan detaljima, mada nikad u životu nisam video taj model. Iz koje godine je model, i koliko je star sat?
Uslovni refleks.Uuuuu, odličan.
Kad vidim crvenu petokraku uvek se setim polaganja pionirske zakletve.![]()
Otkad nisam.
Komandirski!
Jeste, napucan i prepucan i vrlo necitak, kada treba videti koliko je sati. Izgleda moćno, to mu je prednost.Dobrodosao nazad.
Iskreno svidja mi se iako je malo prenapucan detaljima, mada nikad u životu nisam video taj model. Iz koje godine je model, i koliko je star sat?
Jako interesantna ronilačka mašina, čak ima i senzor dubine. Ne znam da li ga je brat ikada testirao.Jeste, napucan i prepucan i vrlo necitak, kada treba videti koliko je sati. Izgleda moćno, to mu je prednost.
Sat je, ako se ne varam iz 90-tih godina. Bio je da se kupi u Bg i cena mu je bila preko 2000 DEM. Tada ga je burazer i video prvi put i uzeo u ruke.
Ovaj primerak ne znam koliko je star, kupljen je na KP, pre 10-ak godina. Slucajno sam naleteo na njega u oglasima, javio burazeru i on ga bezecovao isto veče.
Znam da sam ga gledao na chrono 24, ali ih je bilo jako retko, a cene su bile između 1000 i oko 2000 €, za očuvane primerke.
Boja je nadrealna, nikad nisao video sat sa takvom bojom cifera. Izgleda kao da je ceo od luminiscentne farbe.