Koji sat nosite danas (2026)

O casio casio, ti nikada nisi kasnio i vreme dobro si drzao, nikada me nisi izneverio,tvoj cifer mi je uvek tacno vreme pruzao,menjanjem baterije ja sam ti se oduzio i rad ti produzio i sa tobom se lepo druzio i nikada rastuzio,o casio casio...

Attachments

• IMG_20260116_090430_HDR.jpg
    IMG_20260116_090430_HDR.jpg
    622.1 KB · Views: 25
a94e1a085c5e1d19419e0ba27568d701.jpg

Sent from my V2170A using Tapatalk

Kao sto rekoh, bice reciklaze slika koje su nastajale tokom mog "izbivanja", a koje sam - doduse, i tamo tek ponekad - znao ostaviti na ruskom ili njemackom forumu. Slike cu postavljati kako mi se vec koji sat nadje na ruci. Naravno, bice i novih slika, cim me uhvati inspiracija.

Danas na ruci Longines HydroConquest 41mm.
Davno sam, prije nekih desetak godina, pisao o tome kako si nikad nisam oprostio to sto prodadoh moj stari HC.
Elem, prije par godina, pocastih se novim modelom, s keramickim bezelom.
Jednostavno obozavam ovaj sat. (a i dobro se slika 😄)

dfgsdgdh.jpg

Kao sto rekoh, bice reciklaze slika koje su nastajale tokom mog "izbivanja", a koje sam - doduse, i tamo tek ponekad - znao ostaviti na ruskom ili njemackom forumu. Slike cu postavljati kako mi se vec koji sat nadje na ruci. Naravno, bice i novih slika, cim me uhvati inspiracija.

Danas na ruci Longines HydroConquest 41mm.
Davno sam, prije nekih desetak godina, pisao o tome kako si nikad nisam oprostio to sto prodadoh moj stari HC.
Elem, prije par godina, pocastih se novim modelom, s keramickim bezelom.
Jednostavno obozavam ovaj sat. (a i dobro se slika 😄)

View attachment 160495
Odlican Longines, taj keramcki bezel bas dobro izgleda. Koliko se secam tebe, ti bese u Rusiji radis, ako se ne varam. I dalje si tamo, ima li minusa? 😝

Back