Hvala za fotku, Zorg. Da nije tebe, iskreno ne bih znao za ovaj brend.
Sad, uradih kratko istraživanje i vidim da je to mikrobrend iz Singapura, osnovan 2014.
Interesantan dizajn. Uglavnom, ugrađuje japanske Seiko i Miyota mehanizme, a u boljim modelima ETA ili čak La Joux‑Perret tourbillon mehanizme. Iskreno nisam ni znao da je La Joux-Perret u vlasništvu Citizen grupacije. Eto, svaki dan se nešto nauči.
Ajde, kad budeš stigao, postavi neku kvalitetniju sliku da ga vidim malo bolje, ali definitivno izgleda interesantno.
Hvala Vladane
Evo i kratkog intro-a - moja poslednja akvizicija, Zelos Eagle 2, je doleteo do mene pocetkom 2024
Svasta nesto pozitivno sam procitao o Zelosu i samo sam cekao kad ce da se pojavi neki model koji mi je interesantan
Obzirom da nisam imao sat od titanijuma, niti sat sa brojcanikom od meteorita, niti sat sa La Joux Perret mehanizmom a i oblik kucista Eagle dvojke mi se mnogo svideo, uopste nisam previse razmisljao o kupovini kada se isti pojavio.
Jedino sam se pribojavao da li cu uopste uspeti da narucim sat a sve zbog mnogobrojnih horor prica oko narucivanja prethodnih modela Zelos-a - tipa: ko brze ispuni formu i klikne Buy
No izgleda da za ovim modelom nije bila neka velika pomama te je sve proslo bez ikakvih problema
Evo par mojih slika no tesko da cu ja moci da docaram koliko dobro sat izgleda uzivo
Stoga evo i par review-a sa neta gde ima i macro fotki i definitivno se lepse vidi nego na mojim slikama
www.beansandbezels.com
Zelos decided to throw a whole heap of exotic materials and textures at this timepiece and flog it at a hair under $1000. Does it work?
www.benswatchclub.com
Ja sam za ovih 2 godine nosenja zaista prezadovoljan izborom - insteresantan, dosta je lagan pa se i ne oseti na ruci, osim crne boje ide uz maltene sve ostale boje guma koje sam nagomilao tokom godina, nisam primetio neke znacajno odstupanje, jedan od mojih retkih satova koji imaju safirni poklopac iza te mogu da gledam u mehanizam

I ljudi ga primecuju, valjda zbog drugacijeg oblika kucista - jedan od retkih satova za koje sam dobio pitanje "sta to nosis?"

Ako se iko premislja od mene samo reci hvale za Zelos