milan zmaj New member Jan 2, 2017 #4,504 Mario mora taj lepotan da se vidi uzivo.!!!! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Last edited: Jan 2, 2017
sdbiba Well-known member Jan 2, 2017 #4,509 Danas Longines Hydroconquest Chronograph Automatic, proteklih godina, ova dva sata sam najvise nosio:
Danas Longines Hydroconquest Chronograph Automatic, proteklih godina, ova dva sata sam najvise nosio:
DrAgod New member Jan 2, 2017 #4,510 Lepa zimska šetnja. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Lepa zimska šetnja. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Bigmag New member Jan 3, 2017 #4,518 Zmaje ako si mislio na mene, slazem se mogli bi jedan dan da se okupimo malo da se podruzimo nismo odavno!
Zmaje ako si mislio na mene, slazem se mogli bi jedan dan da se okupimo malo da se podruzimo nismo odavno!
gogmajster New member Jan 3, 2017 #4,520 Bigmag said: Click to expand... uf kolega, kako bih ja ovakav jedan, ali vugaris SS verziju. Oduvijek mi je bio pojam dress(-casual) sata. A npr. ona 24h verzija mi nije nešto zbog tih puno brojeva, a nju se može naći. :blushing:
Bigmag said: Click to expand... uf kolega, kako bih ja ovakav jedan, ali vugaris SS verziju. Oduvijek mi je bio pojam dress(-casual) sata. A npr. ona 24h verzija mi nije nešto zbog tih puno brojeva, a nju se može naći. :blushing: