uf kolega, kako bih ja ovakav jedan, ali vugaris SS verziju. Oduvijek mi je bio pojam dress(-casual) sata.
A npr. ona 24h verzija mi nije nešto zbog tih puno brojeva, a nju se može naći. :blushing:
Juce sam dobio sat na poklon od jako dobrog prijatelja koji mi je puno pomogao u zivotu! Inace je on taj sat dobio na poklon od strica, pa je zakljucio da posto mu sat stoji u fioci da je bolje da ga ja cuvam mazim i pazim nadam se da ce se isti dugo cuvati i da ce moji naslednici znati da cene ovo sto mi radimo! Inace sat sam odmah malo ispolirao i stavio mu novi kajs! Sada je gotovo kao nov. Da, ovo je limitirana verzija od 999 komada!
Da mislio sam. Red bi bio da se malo opustimo...subota ili nedelje ako te zena pusti...ili mene ). Vladasa nema sanse da pusti ,a mare 14 je u fazi trazenja devojke pa tesko da ce i on da dodje...
Juce a i danas
Da mislio sam. Red bi bio da se malo opustimo...subota ili nedelje ako te zena pusti...ili mene ). Vladasa nema sanse da pusti ,a mare 14 je u fazi trazenja devojke pa tesko da ce i on da dodje...
Juce a i danas
Juce a i danas