DrAgod New member Apr 25, 2017 #6,342 Dobro se kombinuje. Patina postaje sve bolja. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Dobro se kombinuje. Patina postaje sve bolja. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
StariAS New member Apr 26, 2017 #6,344 Sedmu godinu najverniji sat i moja prva amfibija u kolekciji. Pratila me je na svaki put od Beograda do Sibira. Jednostavna i neizostavna.
Sedmu godinu najverniji sat i moja prva amfibija u kolekciji. Pratila me je na svaki put od Beograda do Sibira. Jednostavna i neizostavna.
milan zmaj New member Apr 26, 2017 #6,347 Pozdrav iz Kragujevca Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
DrAgod New member Apr 26, 2017 #6,352 Lada Niva , verni prijatelj i uzivanje u svakom kilometru. BTW Milane, šta radiš u Kragujevcu? Danas sam bio tu na gradilištu. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Lada Niva , verni prijatelj i uzivanje u svakom kilometru. BTW Milane, šta radiš u Kragujevcu? Danas sam bio tu na gradilištu. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
StariAS New member Apr 26, 2017 #6,354 Znam da ovo nije prava tema, ali živo me zanima ko su inženjeri i kojih usmerenja među članovima foruma.
Znam da ovo nije prava tema, ali živo me zanima ko su inženjeri i kojih usmerenja među članovima foruma.
tolarbo New member Apr 26, 2017 #6,355 sin.er said: ..de nemoj vise. Ah...Squale pa Darwil. Click to expand... Evo jos jedne i necu vise. Znam da si slab na taj brend
sin.er said: ..de nemoj vise. Ah...Squale pa Darwil. Click to expand... Evo jos jedne i necu vise. Znam da si slab na taj brend
DrAgod New member Apr 26, 2017 #6,356 StariAS said: Znam da ovo nije prava tema, ali živo me zanima ko su inženjeri i kojih usmerenja među članovima foruma. Click to expand... Elektro ali zalutao u mašinstvo i nikako da batalim. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
StariAS said: Znam da ovo nije prava tema, ali živo me zanima ko su inženjeri i kojih usmerenja među članovima foruma. Click to expand... Elektro ali zalutao u mašinstvo i nikako da batalim. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Zagor Super Moderator Staff member Apr 26, 2017 #6,357 Attachments 20170426_163201.jpg 266.4 KB · Views: 143
StariAS New member Apr 26, 2017 #6,359 DrAgod said: Elektro ali zalutao u mašinstvo i nikako da batalim. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten. Click to expand... Eh zalutao sam i ja na ETF svojevremeno, ali sam se ipak na sreću ubrzo obreo na mašincu. Da, ja sam jedan od "onih". Sudbina je tako htela.
DrAgod said: Elektro ali zalutao u mašinstvo i nikako da batalim. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten. Click to expand... Eh zalutao sam i ja na ETF svojevremeno, ali sam se ipak na sreću ubrzo obreo na mašincu. Da, ja sam jedan od "onih". Sudbina je tako htela.