milan zmaj New member Apr 27, 2017 #6,365 MMario said: ..dobro jutro Click to expand... Mmario to mi je omiljeni sat...vraca me u lepu proslost Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
MMario said: ..dobro jutro Click to expand... Mmario to mi je omiljeni sat...vraca me u lepu proslost Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
milan zmaj New member Apr 27, 2017 #6,366 Dobro jutro Panerai Luminor GMT Regatta Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
skydrummer New member Apr 27, 2017 #6,368 StariAS said: Sedmu godinu najverniji sat i moja prva amfibija u kolekciji. Pratila me je na svaki put od Beograda do Sibira. View attachment 130072 Jednostavna i neizostavna. Click to expand... Odlicna Amfibija. Bas lepi satni markeri. Jedan od redjih brojcanika. sin.er said: ..de nemoj vise. Ah...Squale pa Darwil. Click to expand... Proizvodjac ovog kucista nije Squale nego M.R.P. S.A. Postoji niz satova sa njihovim kucistem ,ovo je jedan od njih. Inace, vrlo zanimljiv sat.
StariAS said: Sedmu godinu najverniji sat i moja prva amfibija u kolekciji. Pratila me je na svaki put od Beograda do Sibira. View attachment 130072 Jednostavna i neizostavna. Click to expand... Odlicna Amfibija. Bas lepi satni markeri. Jedan od redjih brojcanika. sin.er said: ..de nemoj vise. Ah...Squale pa Darwil. Click to expand... Proizvodjac ovog kucista nije Squale nego M.R.P. S.A. Postoji niz satova sa njihovim kucistem ,ovo je jedan od njih. Inace, vrlo zanimljiv sat.
MMario Well-known member Apr 27, 2017 #6,369 marko14 said: Mario,daj jos koju fotku. Sent from my E6653 using Tapatalk Click to expand...
C Can'tStand'Ya New member Apr 27, 2017 #6,371 na rodjendan .... vekerica .... dok je Seiko na kontrolnom pregledu, rezervista je u igri
DrAgod New member Apr 27, 2017 #6,375 Vinograd, novi zasad. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Vinograd, novi zasad. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
MMario Well-known member Apr 27, 2017 #6,376 ..zovni da ga obidjemo za par godina i dekantiramo u podrumu
StariAS New member Apr 27, 2017 #6,377 skydrummer said: Odlicna Amfibija. Bas lepi satni markeri. Jedan od redjih brojcanika. Click to expand... Hvala Sky. Samo jedna mi je bila jednako draga, a nju sam dok sam studirao prodao iz nužde.
skydrummer said: Odlicna Amfibija. Bas lepi satni markeri. Jedan od redjih brojcanika. Click to expand... Hvala Sky. Samo jedna mi je bila jednako draga, a nju sam dok sam studirao prodao iz nužde.