K kolegione New member Jul 2, 2016 #1,361 srdjanr said: Tissot View attachment 124347 Click to expand... Izvinjavam se sto vam prekidam kontiunuitet, samo da mi neko kaze, koji je ovo model
srdjanr said: Tissot View attachment 124347 Click to expand... Izvinjavam se sto vam prekidam kontiunuitet, samo da mi neko kaze, koji je ovo model
skydrummer New member Jul 3, 2016 #1,370 Nenad Arandjelovic said: VEceras smo romanticni. Click to expand... Priznaj da se samo hvališ luminacijom. Vladas, živ li si? Nema te sto godina u ovoj temi.
Nenad Arandjelovic said: VEceras smo romanticni. Click to expand... Priznaj da se samo hvališ luminacijom. Vladas, živ li si? Nema te sto godina u ovoj temi.
vladas Moderator Jul 3, 2016 #1,371 Ma imao sam nekih zdravstvenih problema, nadajmo se da su sada rešeni...
Nenad Arandjelovic Active member Jul 3, 2016 #1,378 skydrummer said: Priznaj da se samo hvališ luminacijom. Vladas, živ li si? Nema te sto godina u ovoj temi. Click to expand... Kako si me provalio?Nisam ocekivao ovo...
skydrummer said: Priznaj da se samo hvališ luminacijom. Vladas, živ li si? Nema te sto godina u ovoj temi. Click to expand... Kako si me provalio?Nisam ocekivao ovo...