Nick Active member Aug 5, 2016 #1,842 Hvala forumasi-pajtasi,ma ne zalim se,lep je ma prelep,nego nisam bas navikao na beli cifer jer ovo je tek drugi takav,ali moram priznati da lepo izgleda,vel pozz svima!
Hvala forumasi-pajtasi,ma ne zalim se,lep je ma prelep,nego nisam bas navikao na beli cifer jer ovo je tek drugi takav,ali moram priznati da lepo izgleda,vel pozz svima!
lookic Member Aug 6, 2016 #1,845 gogmajster said: Click to expand... Gogmajster, imamo iste ....... soljice za kafu.
Elvedin Well-known member Aug 6, 2016 #1,851 Lookic nasmijao si me. :thumbsup: Kod mene danas Nautica u novom odijelu...
skydrummer New member Aug 6, 2016 #1,856 Opet si pomerao tabure, doduše da je bio tabure našao bi Braju. Verovatno si zadigao tepih. MMario said: View attachment 125335 Click to expand...
Opet si pomerao tabure, doduše da je bio tabure našao bi Braju. Verovatno si zadigao tepih. MMario said: View attachment 125335 Click to expand...
Elvedin Well-known member Aug 6, 2016 #1,857 Vala Zagor tvoj bruder sa satovima kao sa carapama. Neka je sa srecom Mario. :congrats:
Nick Active member Aug 6, 2016 #1,858 Bravo MMario YACHTMAN-u:thumbsup:Ocekujem sledecu sliku sata na...
MMario Well-known member Aug 6, 2016 #1,860 ..tnx kolege...bilo je ili moon ili PP...moona sam do sada imao 2 puta...a ovaj Paul Picot mi je bas bio "potreban"
..tnx kolege...bilo je ili moon ili PP...moona sam do sada imao 2 puta...a ovaj Paul Picot mi je bas bio "potreban"