Koji sat nosite danas? April 2016-April 2017.

Status
Not open for further replies.
..da, to je zulu...mozda najbitnija razlika je sto je zulu u osnovi samo jedna dugacka traka u koju su usivene alke a nato ima i onaj kratki dodatak koji ide ispod osnovne trake koji je usiven u osnovnu....i da alke na zuluu su drugacijeg oblika....sto je vidljivo.

3caa75f7f56f2c41a7a698d50d4e7cb7.jpg

GMT Master II

Uskoro pišem kompletan test.

To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.

031f73f3caadbbf526667e90eefcf3b4.jpg

Nediskretnije od ovoga bi bilo jedino da se namazem fluorescentnom bojom i trcim po ulici u tigrastim tangama.

c6cf8c5736adbc1315c1f6b1b538fbef.jpg

Ti sunac. Dobro da ljudi ne zovu hitnu. Izgleda ko prostrijelna rana na zglobu :)

Last edited:
..da, to je zulu...mozda najbitnija razlika je sto je zulu u osnovi samo jedna dugacka traka u koju su usivene alke a nato ima i onaj kratki dodatak koji ide ispod osnovne trake koji je usiven u osnovnu....i da alke na zuluu su drugacijeg oblika....sto je vidljivo.

E hvala, sad mi je jasnije. Onda je ovo ipak nato jer ima i tu drugu traku. Ili je neki hibrid u pitanju...:). U svakom slučaju mnogo mi se sviđa kako se uklopio sa satom, meni super kombinacija.

031f73f3caadbbf526667e90eefcf3b4.jpg

Nediskretnije od ovoga bi bilo jedino da se namazem fluorescentnom bojom i trcim po ulici u tigrastim tangama.

c6cf8c5736adbc1315c1f6b1b538fbef.jpg

Ti sunac. Dobro da ljudi ne zovu hitnu. Izgleda ko prostrijelna rana na zglobu :)
Bogami slaze ti se uz asics patike(crveno je boja ljubavi)

sent from my Nokia 1100 with battery lamp

Status
Not open for further replies.
Back