Bio u Evropi vise puta sa tim satom bez problema, kolima i avionom, Nemacka, Austrija, Svajcarska, Italija i ove nam susedne zemlje... Niko ne pravi pitanje. Na njemu nema nista problematicno jer je jasno ispusten bilo kakav trademark...
Ovo drugo sto si rekao, nije bas korektno: cim izneses svoje misljenje, odmah idemo na silu, pazi "ban"...
Da b e bude da sam neki party breaker:
Vidi druze, popravljam satove vec 15-ak godina, vrlo profesionalno u odnosu na 90 % casovnicara u Srbiji, ako uporedimo procedure, opremu, materijal i delove koje koristimo. Radim restauracije vintage satova, kompletne servise itd, da ne duzim. Jos mi se nije vratio sat zbog lose uradjenog servisa, bilo iz Srbije ili gde drugde u svetu. Dosta dobro poznajem horologiju kao i casovnicarski posao, da ne duzim jer ne zelim da se hvalim ili reklamiram. Ovo mi je hobi i terapija za "zivce" a zivim od neceg sasvim drugog u IT-u vec 25 god.
Ne bih da idem off topic, ne "prosipam pamet" vec iznosim svoje misljenje, forum tome i sluzi, svako ima pravo na svoje pa i različito mišljenje. Tvoj ton je pomalo neprijatan i preteci, sto je protiv pravi a foruma. Nisam te nicim uvredio u prethodnim postovima da bi tako reagovao.
Da, Parnis pravi homage po definiciji, slazem se... Po kvalitetu, ne bih se slozio...
Dalje necu komentarisati ovaj topic jer nema svrhe, da ne kvarimo ovako lep thread.
Prijatan dan!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk