piksi New member Mar 23, 2020 #4,181 Kancelarija, ženina i moja, učionica, sve u dnevnoj sobi, ludilo.
B blackwhite New member Mar 23, 2020 #4,183 ] I ponovo ..bas mi se svidja ovaj sat za svakodnevno nosenje(a i inace mi se jako svidja) Slikan je juce ,ali i danas ga nosim
] I ponovo ..bas mi se svidja ovaj sat za svakodnevno nosenje(a i inace mi se jako svidja) Slikan je juce ,ali i danas ga nosim
srdjanr Active member Mar 24, 2020 #4,189 Certina DS Action Diver Automatic Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Lerbi New member Mar 24, 2020 #4,192 Popodnevna smotra, koji sat danas nositi?! Izbor pao na SKX (opet)
sdbiba Well-known member Mar 24, 2020 #4,195 Seiko Premier Power Reserve SPB003J1 iz 2008 godine, pripadao je Elit kolekciji Arctura, Velatura, Sportura, Premier, koja nazalost vise ne postoji. Jos uvek su aktuelne dve linije satova, Premier i Sportura koja se ''gasi''.
Seiko Premier Power Reserve SPB003J1 iz 2008 godine, pripadao je Elit kolekciji Arctura, Velatura, Sportura, Premier, koja nazalost vise ne postoji. Jos uvek su aktuelne dve linije satova, Premier i Sportura koja se ''gasi''.
araphel New member Mar 24, 2020 #4,198 Evo da se prijavim posle višegodišnjeg odsustva sa foruma Nosi se, danas kao i svaki drugi dan, Hamilton X-Wind auto chrono. Izgleda da imam mali problem sa nato i paratrooper kaiševima Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo da se prijavim posle višegodišnjeg odsustva sa foruma Nosi se, danas kao i svaki drugi dan, Hamilton X-Wind auto chrono. Izgleda da imam mali problem sa nato i paratrooper kaiševima Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
srdjanr Active member Mar 24, 2020 #4,199 araphel said: Evo da se prijavim posle višegodišnjeg odsustva sa foruma Nosi se, danas kao i svaki drugi dan, Hamilton X-Wind auto chrono. Izgleda da imam mali problem sa nato i paratrooper kaiševima Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Click to expand... Dobro došao kolega! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
araphel said: Evo da se prijavim posle višegodišnjeg odsustva sa foruma Nosi se, danas kao i svaki drugi dan, Hamilton X-Wind auto chrono. Izgleda da imam mali problem sa nato i paratrooper kaiševima Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Click to expand... Dobro došao kolega! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока