Neša Super Moderator Staff member Sep 12, 2019 #1,144 Amfibia Red Sea Sent from my iPhone using Tapatalk
skydrummer New member Sep 12, 2019 #1,147 Lepa fotka Pimpi said: Pozdrav ekipa Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand...
Pimpi New member Sep 12, 2019 #1,151 skydrummer said: Lepa fotka Click to expand... Hvala Sky. Fotko sam solo tako da sam se sav iskrivio Sent from my iPhone using Tapatalk
skydrummer said: Lepa fotka Click to expand... Hvala Sky. Fotko sam solo tako da sam se sav iskrivio Sent from my iPhone using Tapatalk
skydrummer New member Sep 12, 2019 #1,152 ^ Poznat mi je stepen uvijanja potreban da se napravi ovakva fotka. Ko tada ne dobije diskus herniju nikada neće.
^ Poznat mi je stepen uvijanja potreban da se napravi ovakva fotka. Ko tada ne dobije diskus herniju nikada neće.
dusan51 New member Sep 12, 2019 #1,153 Neša said: Amfibia Red Sea Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Ovo mi se bas svidja :thumbup:
Neša said: Amfibia Red Sea Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Ovo mi se bas svidja :thumbup:
dusan51 New member Sep 12, 2019 #1,154 skydrummer said: Lepa fotka Click to expand... Slazem se u potpunosti! Samo mi se cini da ima malo i fotoshop-a,sto,naravno, ne osporava dobru ideju i konacan rezultat.
skydrummer said: Lepa fotka Click to expand... Slazem se u potpunosti! Samo mi se cini da ima malo i fotoshop-a,sto,naravno, ne osporava dobru ideju i konacan rezultat.
skydrummer New member Sep 12, 2019 #1,155 Verovatno filteri ali nema veze, dobra je fotka. Važno da je kičma cela.