Srećan bio, baš dobro izgleda. Ne znam kakav je taj Seagulov automatik al ne vidim razlig da bude loš. Imaš kakve podatke o mehanizmu? Možda neke utiske i tačnost za koji dan da napišeš.Parnis, homage na Panerai submersible.
Parnis, homage na Panerai submersible. Osvojio sam ga na ebay-u za 52eur + 10 shipping, nisam mogao da odolim jer se jako przim na Panarai ali tesko da bi ga ikada imao. Seagull mehanizam, automatik. Sat je jako tezak, masivan. Narukvica je brutalno dobra. Prava koza, jak miris koze. Odusevljen sam bas. Imam Omegu, Seiko, Citizen, IWC i mogu zaista reci da je moj prvi utisak ovog sata, pogotovo za ove pare - izuzetan. Obrada mi je sjajna (iako pomalo grubo brusen, ali dobro izgleda), krunica se okej ponasa, sve je na mestu. Videcemo ostalo vremenom ... eto cisto da nesto napisem ako niko nije imao iskustva sa ovim satom a znam da se spomene tu i tamo Parnis po forumu.
![]()
![]()
Srećan bio, baš dobro izgleda. Ne znam kakav je taj Seagulov automatik al ne vidim razlig da bude loš. Imaš kakve podatke o mehanizmu? Možda neke utiske i tačnost za koji dan da napišeš.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
P.S verujte na rec slike su 0 za uzivo dojam. Videcu za par dana kako mi se sve to cini pa mozda okacim neke lepe slike po danu izbliza. Sat je uzivo dobra pojava i evo i drugari koji ne znaju puno a satovima ali znaju mene misle da je sat od par stotina
I da, pozadi je poklopac staklo. Mehanizam nije nista obelezen, sve je klot. Bez icega. Ali kul je sto je otvoren pogled, nema sta.