Elvedin Well-known member Sep 28, 2019 #1,421 Predivan pogled kolega, predivan prizor. Sat takodje mada ne vidim dobro Tapatalk malo upropasti sliku, cini mi se Steinhart. Послато са 8050D помоћу Тапатока
Predivan pogled kolega, predivan prizor. Sat takodje mada ne vidim dobro Tapatalk malo upropasti sliku, cini mi se Steinhart. Послато са 8050D помоћу Тапатока
sdbiba Well-known member Sep 29, 2019 #1,428 Seiko Presage SPB067J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Sep 29, 2019 #1,437 skydrummer said: Nenade odlična fotka lepog sata. Misfit zanimljiv Tissot. Click to expand... Hvala Sky Zanimljiva prica oko kupovine istog. Izasao me malo vise sa servisom i nekim delovima,ali ne zalim. Evo jos jedna fotka. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
skydrummer said: Nenade odlična fotka lepog sata. Misfit zanimljiv Tissot. Click to expand... Hvala Sky Zanimljiva prica oko kupovine istog. Izasao me malo vise sa servisom i nekim delovima,ali ne zalim. Evo jos jedna fotka. Sent from my Mi A2 using Tapatalk