piksi New member Jan 3, 2020 #2,901 S konja na magarca.:thumbsup:. Šala mala, česstitke therion, nek je sa srećom:thumbup:. Kod mene, prvi radni dan u Novoj godini uz Alpinu Startimer.
S konja na magarca.:thumbsup:. Šala mala, česstitke therion, nek je sa srećom:thumbup:. Kod mene, prvi radni dan u Novoj godini uz Alpinu Startimer.
M Milos G. New member Jan 3, 2020 #2,902 therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Čestitke kolega :congrats::congrats:
therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Čestitke kolega :congrats::congrats:
marko14 New member Jan 3, 2020 #2,904 Jos jedan instrumenAt iz aviJona poklon od devojke za NG Sent from my SM-G960F using Tapatalk
don Alberto Active member Jan 3, 2020 #2,905 therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Čestitam!!! :congrats:
therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Čestitam!!! :congrats:
marko14 New member Jan 4, 2020 #2,908 therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Greota sto je otisao Avenger,meni jedan od omiljenih satova,cestitam na Roli,da ne bude off jos jedna fotka od sinoc Sent from my SM-G960F using Tapatalk
therion said: Avenger je kod novog vlasnika, a ja sam pokupio zamjenu Click to expand... Greota sto je otisao Avenger,meni jedan od omiljenih satova,cestitam na Roli,da ne bude off jos jedna fotka od sinoc Sent from my SM-G960F using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Jan 4, 2020 #2,912 Pazi smrznuće se Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
therion New member Jan 4, 2020 #2,914 marko14 said: Greota sto je otisao Avenger,meni jedan od omiljenih satova,cestitam na Roli,da ne bude off jos jedna fotka od sinocView attachment 146107 Sent from my SM-G960F using Tapatalk Click to expand... Nisam ga stavio na zglob barem poslednjih 6 mjeseci, ako ne vise..kad mi se to desi, sat vise nije sat, nego nekoliko k€, koji leze bezveze u kutiji. Isto ce se dogoditi i ovome ako izgubim interes
marko14 said: Greota sto je otisao Avenger,meni jedan od omiljenih satova,cestitam na Roli,da ne bude off jos jedna fotka od sinocView attachment 146107 Sent from my SM-G960F using Tapatalk Click to expand... Nisam ga stavio na zglob barem poslednjih 6 mjeseci, ako ne vise..kad mi se to desi, sat vise nije sat, nego nekoliko k€, koji leze bezveze u kutiji. Isto ce se dogoditi i ovome ako izgubim interes
В Влада Member Jan 4, 2020 #2,916 Orient sporty Attachments IMG_20200104_150740.jpg 366.8 KB · Views: 106
sdbiba Well-known member Jan 4, 2020 #2,918 Seiko Prospex Mini Turtle SRPC37J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Attila New member Jan 4, 2020 #2,919 sdbiba said: View attachment 146097 Click to expand... Prelep Sent from my G3221 using Tapatalk