Koji sat nosite danas? Jul 2019 - Jul 2020

Status
Not open for further replies.
Šta nosim? Pa ništa. Svrake/Vrane mi danas odnele obe narukvice - sušile se posle pranja na simsu terase. Što je najgore, dremao u sobi pored, čuo ih kako kljuckaju i grakću, razmišljao kako su dosadne itd. Tek malopre vidim štetu. Jezivo sam iznerviran. Vreme čekanja narukvice za G shock je 2 meseca najmanje. Cenu mi sutra javljaju. Za Sinn me je narukvica izašla 60 usd (Clover strap). Shipping preko Allija je otišao u nebo.
In memorial moje lepe narukvice
5fcfadf3d6fb8927ebffaffd1db3c00e.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bas bedak, zao mi je sto ti se to desilo...
A sve cekam da prodje ova ludnica sa koronom i krenem da radim iz ofisa pa da te cimam da vidim kakva je taj cloverstraps kais.
Sto se tice izbora kapiram da ti ostaje CNS - vidim da su nabavili neke nove kaiseve, npr
unnamed.jpg

Pozdrav, gde si nabavio ovaj kaiš?
To bi trebalo da je ili Marine nationale ili Paratrooper

Kod mene novina - drug napokon dosao iz Nemacke i doneo novu Sinn H link narukvicu :)
20200709_113831.jpg

Šta nosim? Pa ništa. Svrake/Vrane mi danas odnele obe narukvice - sušile se posle pranja na simsu terase. Što je najgore, dremao u sobi pored, čuo ih kako kljuckaju i grakću, razmišljao kako su dosadne itd. Tek malopre vidim štetu. Jezivo sam iznerviran. Vreme čekanja narukvice za G shock je 2 meseca najmanje. Cenu mi sutra javljaju. Za Sinn me je narukvica izašla 60 usd (Clover strap). Shipping preko Allija je otišao u nebo.

Pozdrav Nešoni, odakle si?
Ne znam jel ti odgovara ovo za zeleni Casio:

IMG_20200709_120811125.jpg IMG_20200709_120833690.jpg

Širina dela koji ide u lugove je 16-17mm, meni više ne treba, ako odgovara javi na PP.
Makar dok ti ne stignu te naručene...

Pozdrav Nešoni, odakle si?
Ne znam jel ti odgovara ovo za zeleni Casio:

View attachment 148744 View attachment 148745

Širina dela koji ide u lugove je 16-17mm, meni više ne treba, ako odgovara javi na PP.
Makar dok ti ne stignu te naručene...
Hvala puno na ljubaznosti. Širina narukvice je 24mm I s obzirom da je nova 5,600 rsd I čeka se 2-3 meseca, već sam naručio jeftini zulu strap sa 3 prstena a na preporuku kolege Zorga. Hvala

Bas bedak, zao mi je sto ti se to desilo...
A sve cekam da prodje ova ludnica sa koronom i krenem da radim iz ofisa pa da te cimam da vidim kakva je taj cloverstraps kais.
Sto se tice izbora kapiram da ti ostaje CNS - vidim da su nabavili neke nove kaiseve, npr
View attachment 148742

To bi trebalo da je ili Marine nationale ili Paratrooper

Kod mene novina - drug napokon dosao iz Nemacke i doneo novu Sinn H link narukvicu :)
View attachment 148743
Čestitke na legendarnom Sinnu. Čini mi se da prelaziš u neki vintage fazon u zadnje vreme

Čestitke na legendarnom Sinnu. Čini mi se da prelaziš u neki vintage fazon u zadnje vreme

Prvo sam hteo napisati - Nije bas tacno da prelazim u vintage - no kad sam pogledao poslednje kupovine, osim Helm Vanuatua i Seiko SRP639k sve ostalo su vintage satovi (Slava, Sturmanskie, Omega, Sinn).
Tako da izgleda da jeste, polako prelazim u vintage :)
(Mada iskreno mislim da sam zavrsio sa kupovinama satova za neko duze vreme)

Ovaj Sinn mi je naleteo po jako povoljnoj ceni i od tad (05.2019.) najvise vremena provodi na ruci.
U pocetku mi je bilo mnogo dati 210 za narukvicu (imajuci u vidu da je sat placen 550) no kad je servis izasao 150 onda mi i nije bilo tako mnogo :D
Trebalo je samo sacekati 3 meseca da stigne iz DE :bebored:

Horor, nemam reci :(

Mudmaster ima odličnu vidljivost prilikom ronjenja, odlučan kao diver. Čak i digitalni dio je čitljiv.
f5c6588e48022405c6c6be948f05eab5.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Danas na vodi Braja
C5C1CF6A-D5EE-48CF-9E0D-7D6E84526919.jpg
Poslije vode šminka za grad, malo su moje bijele fleke pocrvenile ali slaže se sa satom, dvobojni smo.

6C39571D-0644-45E8-8ED6-099D1193CB43.jpg

Mudmaster ima odličnu vidljivost prilikom ronjenja, odlučan kao diver. Čak i digitalni dio je čitljiv.
f5c6588e48022405c6c6be948f05eab5.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Sledeći post ti je jubilaran. Mora da bude neobičan i originalan. Smisli dobro šta ćeš

Status
Not open for further replies.
Back