sdbiba Well-known member Jan 16, 2019 #3,121 Longines Conquest GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk
BucaJr. Member Jan 16, 2019 #3,127 dr.Duka said: Armand Nicolet M02 A jesi ga u'vatio, svaka čast :thumbup: 13:05:05 Click to expand... Click to expand...
dr.Duka said: Armand Nicolet M02 A jesi ga u'vatio, svaka čast :thumbup: 13:05:05 Click to expand... Click to expand...
skydrummer New member Jan 16, 2019 #3,135 Can'tStand'Ya said: posle duzeg vremena kockica otisla u deskdiving ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Click to expand... Da li je to DW 5600 HR-1 ? Kako si zadovoljan čitkošću displeja, naročito pod sobnim svetlom ili direktno na suncu? U zadnje vreme samo postavljam pitanja o negativnim displejima. Znaju to pojedini forumaši. Inače, lepa kockica. :thumbup:
Can'tStand'Ya said: posle duzeg vremena kockica otisla u deskdiving ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Click to expand... Da li je to DW 5600 HR-1 ? Kako si zadovoljan čitkošću displeja, naročito pod sobnim svetlom ili direktno na suncu? U zadnje vreme samo postavljam pitanja o negativnim displejima. Znaju to pojedini forumaši. Inače, lepa kockica. :thumbup:
G Goran1098 New member Jan 17, 2019 #3,137 cikaZubic said: Kako si zadovoljan tim kišom? Click to expand... Prezadovoljan sam. Veoma je udoban i prijatan za nosenje. Jedina losa strana je sto mi se posle MN-a nista drugo ne nosi. p.s. izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom.
cikaZubic said: Kako si zadovoljan tim kišom? Click to expand... Prezadovoljan sam. Veoma je udoban i prijatan za nosenje. Jedina losa strana je sto mi se posle MN-a nista drugo ne nosi. p.s. izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom.
sdbiba Well-known member Jan 17, 2019 #3,138 Seiko Chronograph Automatic cal.6139 Sent from my SM-G955F using Tapatalk