Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
31e48d48bef0b48f6e51708613cf0ac6.jpg

Hvala Srđane!
Da, zaista odličan sat i njegova kupovina bio je lični poklon velikom Geraldu Genti.

Što se tiče opisa - nema potrebe, da ja tu nešto brljam, kada je već to vrhunski uradio kolega MMario.
Tamo su i fotografije a svi znamo, da su njegove fotke over the top.
Evo linka:
http://www.svetsatova.com/forum/f66/iwc-ingeniuer-3227-a-12258.html

Evo jedna moja, kao zahvala mojem malom sinu, koji mi je posudio auto za photo session.

20170416_133112_HDR.jpg

Ajkula 23,
Taj moj kolega Ingenieur na tvojoj ruci je mnooogo moćan sat!:thumbup:

Izgleda prelepo i jedan je od meni najdražih među IWC modelima.

Ako budeš imao slobodnog vremena napravi još neku fotku iz više uglova i napiši neki post o njemu.

Haldor
33bd0b80d3e389cb0abd2ca042da4e5f.jpg

"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"

Ne brini nastavicu ja :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Znači nema nam spasa...

Ja i danas furam 7002 na Kalletovom kaišu... Nije filipinac, samo su mu kazaljke relumane ili menjane, ali ok, dial patinirao, kućište izubijano, zamenio stock insert novim jer on i jeste kupljen da što bi rekli zapadnjaci "scratch my Turtle itch", jer mi se sviđa crno pepsi kombo a nisu mi se davali novci za novu kornjaču koja mi ni ne stoji jer imam zglob ko curica. A i više mi paše ovakva sekundara i indeksi. E da, kaiš je mekan ko dusha, preporuka za sugrađanina Kalleta.
15f477fcb0dbb92e3687ac47646ff17e.jpg

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Last edited:
Slabo je to. Tek se patina uhvatila. :D Mada odlican ti je indikator. Ne smem vise nista pisati dok ne uslikam sat, a nemam sad vremena.

Status
Not open for further replies.
Back