Dekla New member Jul 12, 2017 #1,214 Djuroo majstore ne pazim ga ni minutu Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jul 12, 2017 #1,215 Dekla said: Djuroo majstore ne pazim ga ni minutu Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Click to expand... Sta da ga pazis,tool diver za smesne pare. Moj je uspesno obavio misiju,sad odmara,pa cu ostale malo da "mucim" Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Dekla said: Djuroo majstore ne pazim ga ni minutu Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Click to expand... Sta da ga pazis,tool diver za smesne pare. Moj je uspesno obavio misiju,sad odmara,pa cu ostale malo da "mucim" Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jul 12, 2017 #1,218 Danas ovako,Duro da odmori malo,a i pojedinci od istog. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar012 New member Jul 12, 2017 #1,219 Nenad Arandjelovic said: Danas ovako,Duro da odmori malo,a i pojedinci od istog. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Konačno...p.s. Šala Nenade, šala Ja danas oranje Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Nenad Arandjelovic said: Danas ovako,Duro da odmori malo,a i pojedinci od istog. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Konačno...p.s. Šala Nenade, šala Ja danas oranje Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jul 12, 2017 #1,220 Kakva je ovo guma na Oranje?Neki custom made? Sent from my SM-G920F using Tapatalk