Petar012 New member Jul 13, 2017 #1,243 ckvrlj said: View attachment 131689 Click to expand... Prelep sat, odakle ti? Evo jedna što bi Englezi rekli "let's see your hands on the steering wheel" Sent from my Mi-4c using Tapatalk
ckvrlj said: View attachment 131689 Click to expand... Prelep sat, odakle ti? Evo jedna što bi Englezi rekli "let's see your hands on the steering wheel" Sent from my Mi-4c using Tapatalk
ckvrlj New member Jul 13, 2017 #1,247 Petar012 said: Prelep sat, odakle ti? Click to expand... Ma pusti, zeznuo jednog što je mislio da Seiko stvarno pravi satove u šupama sa zemljanim podovima. :flapper:
Petar012 said: Prelep sat, odakle ti? Click to expand... Ma pusti, zeznuo jednog što je mislio da Seiko stvarno pravi satove u šupama sa zemljanim podovima. :flapper:
Elvedin Well-known member Jul 13, 2017 #1,249 Sve mi boje lijepo stoje... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Nenad Arandjelovic Active member Jul 13, 2017 #1,251 Kanabis kolaci u dobrom drustvu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Elvedin Well-known member Jul 13, 2017 #1,252 ckvrlj said: Ma pusti, zeznuo jednog što je mislio da Seiko stvarno pravi satove u šupama sa zemljanim podovima. :flapper: Click to expand... Ma on ga je dao za dz zbog nepotpisane krunice samo. :lol:
ckvrlj said: Ma pusti, zeznuo jednog što je mislio da Seiko stvarno pravi satove u šupama sa zemljanim podovima. :flapper: Click to expand... Ma on ga je dao za dz zbog nepotpisane krunice samo. :lol:
araphel New member Jul 14, 2017 #1,253 Danas malo Džej. Nismo se družili trista godina, pa rekoh hajde danas da ga prošetam. Zaboravio sam koliko je okej satić za gotovo ništa para. Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas malo Džej. Nismo se družili trista godina, pa rekoh hajde danas da ga prošetam. Zaboravio sam koliko je okej satić za gotovo ništa para. Sent from my iPhone using Tapatalk
BucaJr. Member Jul 14, 2017 #1,254 Meni se na J-etu samo guma sviđa :blushing: Ja crveno na radost, petak je...
araphel New member Jul 14, 2017 #1,257 BucaJr. said: Meni se na J-etu samo guma sviđa :blushing: Ja crveno na radost, petak je... View attachment 131696 Click to expand... Pitanje ukusa, glupo je da smo svi isti. Guma je dokupljena sa strap-code i koštala je otprilike 2/3 cene sata Sent from my iPhone using Tapatalk
BucaJr. said: Meni se na J-etu samo guma sviđa :blushing: Ja crveno na radost, petak je... View attachment 131696 Click to expand... Pitanje ukusa, glupo je da smo svi isti. Guma je dokupljena sa strap-code i koštala je otprilike 2/3 cene sata Sent from my iPhone using Tapatalk
Petar012 New member Jul 14, 2017 #1,258 Hvala Bogu da nismo isti, inače meni sat lep a guma bezvezna, ali ako je strapcode onda je vrh da se ne lažemo
Hvala Bogu da nismo isti, inače meni sat lep a guma bezvezna, ali ako je strapcode onda je vrh da se ne lažemo
Nenad Arandjelovic Active member Jul 14, 2017 #1,259 Vintage petak,a i malo za promenu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk