Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Danas modovani SGW-100
2966d75711d292e3afa565e33449a1b9.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam video da je kolega pre mene izbacio isti Casio.😁😁😁
Mnogo dobar satic.

Dekla,muke su kada sat stigne iz USA u Srbiju za 36 sati,a ne mozes da ga ocarinis 12 dana,jer su nasi carinici,cast izuzecima,za posmatranje.😊😊😊

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Danas sam skinuo jubilee i stavio vintage gumeni remen. Sta kazete?

Seiko koristi vrlo debele springbars ( izvinite, ali zaista ne znam kako se kaze na srpskom ), tako da sam jih trebao naruciti iz Australije.

Therion, dobro mu stoji taj kaiš.Ako si hteo postići starovremenski efekat mozda bi mu bolje legao tropik kaiš.
Nešto ovako:
p6oL8bh.jpg

springbars - iglice ili iglice za kaiš

Danas sam skinuo jubilee i stavio vintage gumeni remen. Sta kazete?

Seiko koristi vrlo debele springbars ( izvinite, ali zaista ne znam kako se kaze na srpskom ), tako da sam jih trebao naruciti iz Australije.
I kakve su te iz Australije?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

@skydrummer : hvala na informaciji :) Prvi put cujem tu rijec. Razmisljao sam i o tropiku, ali mi se ovaj vise dopada.

@Petar012 : Iglice su dimenzije 22x1.78x1.1 Najbitnija je debelina na kraju iglice, koja za SKX007 treba biti 1.1mm. Inace se polako deformira i unisti rupa na ( opet ne znam kako se kaze, jooooj :( ) lugs.
I jedini, koji jih prodaje, je taj gospodin na ebayu:

5 x SPRING BARS 316L STAINLESS STEEL 22mmx1.78mm STAIR DOUBLE FLANGED 1.1mm ENDS | eBay

@skydrummer : hvala na informaciji :) Prvi put cujem tu rijec. Razmisljao sam i o tropiku, ali mi se ovaj vise dopada.

@Petar012 : Iglice su dimenzije 22x1.78x1.1 Najbitnija je debelina na kraju iglice, koja za SKX007 treba biti 1.1mm. Inace se polako deformira i unisti rupa na ( opet ne znam kako se kaze, jooooj :( ) lugs.
I jedini, koji jih prodaje, je taj gospodin na ebayu:

5 x SPRING BARS 316L STAINLESS STEEL 22mmx1.78mm STAIR DOUBLE FLANGED 1.1mm ENDS | eBay
E pa nije jedini, zato i pitam ima na bayu i jedan prodavac iz usa ali čitao sam komentare da nisu dobre,a tu je i toxicnato od kojih sam ja kupio.

Status
Not open for further replies.
Back