Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Jaooo bezite sa tim casiom :) moj nikako da stigne :(

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Danas modovani SGW-100
2966d75711d292e3afa565e33449a1b9.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam video da je kolega pre mene izbacio isti Casio.😁😁😁
Mnogo dobar satic.

Dekla,muke su kada sat stigne iz USA u Srbiju za 36 sati,a ne mozes da ga ocarinis 12 dana,jer su nasi carinici,cast izuzecima,za posmatranje.😊😊😊

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da bre sad ste me podsetili da mi je kutija na carini mesecima 😂

Seiko
fa848242f88a324fdb8dcb15ea2a8792.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Danas sam skinuo jubilee i stavio vintage gumeni remen. Sta kazete?

Seiko koristi vrlo debele springbars ( izvinite, ali zaista ne znam kako se kaze na srpskom ), tako da sam jih trebao naruciti iz Australije.

Danas Philip Watch GMT...

759f68a05a62e986dace6bcddfb963ad.jpg

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Therion, dobro mu stoji taj kaiš.Ako si hteo postići starovremenski efekat mozda bi mu bolje legao tropik kaiš.
Nešto ovako:
p6oL8bh.jpg

springbars - iglice ili iglice za kaiš

Danas sam skinuo jubilee i stavio vintage gumeni remen. Sta kazete?

Seiko koristi vrlo debele springbars ( izvinite, ali zaista ne znam kako se kaze na srpskom ), tako da sam jih trebao naruciti iz Australije.
I kakve su te iz Australije?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

@skydrummer : hvala na informaciji :) Prvi put cujem tu rijec. Razmisljao sam i o tropiku, ali mi se ovaj vise dopada.

@Petar012 : Iglice su dimenzije 22x1.78x1.1 Najbitnija je debelina na kraju iglice, koja za SKX007 treba biti 1.1mm. Inace se polako deformira i unisti rupa na ( opet ne znam kako se kaze, jooooj :( ) lugs.
I jedini, koji jih prodaje, je taj gospodin na ebayu:

5 x SPRING BARS 316L STAINLESS STEEL 22mmx1.78mm STAIR DOUBLE FLANGED 1.1mm ENDS | eBay

Opasno si se zaljubio u Seiko.....eeee onaj GMT to nije zasluzio drug moj :(

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Evo jedan GMT za mog prijatelja milan zmaj :)
LonginesNed.jpg

medjutim, Seiko Cocktail Time je uzivo mnogo lepsi ;)

SARBNed.jpg

@skydrummer : hvala na informaciji :) Prvi put cujem tu rijec. Razmisljao sam i o tropiku, ali mi se ovaj vise dopada.

@Petar012 : Iglice su dimenzije 22x1.78x1.1 Najbitnija je debelina na kraju iglice, koja za SKX007 treba biti 1.1mm. Inace se polako deformira i unisti rupa na ( opet ne znam kako se kaze, jooooj :( ) lugs.
I jedini, koji jih prodaje, je taj gospodin na ebayu:

5 x SPRING BARS 316L STAINLESS STEEL 22mmx1.78mm STAIR DOUBLE FLANGED 1.1mm ENDS | eBay
E pa nije jedini, zato i pitam ima na bayu i jedan prodavac iz usa ali čitao sam komentare da nisu dobre,a tu je i toxicnato od kojih sam ja kupio.

Status
Not open for further replies.
Back