Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Ta Alpina mi je jedan od lepših satova. Jedino što mi ne odgovara je veličina, da je 40-42mm bila bi mi perfektna. Ovako je prevelika za moj zglob.

Slazem se kolega, sat je stvarno top. Ovakav dial nemaju niti visestruko skuplji satovi. Uvijek iznenadi i vuce te da ga nosis. Odlicna Sellita , tocna u sekundu, vrhunska zavrsna obrada ...I sve to za pristupacne novce! Dali moze bolje!?
Eto jedina " mana" je velicina hihi

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Last edited:
Ma veličina nije mana, jednostavno ti odgovara ili ne. Ali meni je prevelik, 44 mm a sav u ciferu.
Prelep sat u svakom slučaju.

...
72deff74358ce9a9b453afb10775de58.jpg

@finn : Nema na cemu,znam da bi ti za mene napravio isto! Steta bi bila, da takav prelep sat ostaje bez kazaljki ;)
Reci mi molim koja je to linija/referencija? Ovaj brojcanik je jedan najlepsih kojeg sam ikad vidjeo. I bilo jih je ZAISTA mnogo :)

@finn : Nema na cemu,znam da bi ti za mene napravio isto! Steta bi bila, da takav prelep sat ostaje bez kazaljki ;)
Reci mi molim koja je to linija/referencija? Ovaj brojcanik je jedan najlepsih kojeg sam ikad vidjeo. I bilo jih je ZAISTA mnogo :)
Hvala kolega. Ovaj moj je model Alpina Startimer AL525X4SP26

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Danas sam se odlučio da navijem i razmrdam modifikovanu grand paradu posle dužeg vremena.

eeae1d96f7767f8feb38d4f8402fe471.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Not open for further replies.
Back