Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Mario imaš ubjedljivo najljepše satove, zovite i mene na baklavu

Baklavaaaa mmmm

Ovo je jedna fotka sa nekog od proslih druzenja pa decki opet narucili.....
a kolega zmaj i baron dobrodosli ste, pa svratite

20140705_144233.jpg

@MMario

Joooj što dobro izgleda :), a ja nesmem!!!
Malo sam mnogo "sladak" :(

Uh, dobra!! Nisam nesto od slatkisa, uglavnom udaram po mesu, ali ovo bas dobro izgleda! Prosto covjek da se s merakom uslipavi i isfleka od glave do pete... :D

arch_m, druze moj u tudjini....ti znas da si mi obecao doci u posetu(prvom prilikom)....i za tebe sam ostavio kobase a i ispeci cu i baklavu, pa da se "ulepis" od glave do pete.....:yes4:

Nakon mjesec hospitalizacije drago mi je da Vam mogu pozeljeti dobro jutro.Danas prinova u kolekciji,dobro jutro i zivi mi i zdravi bili.Pozz

ImageUploadedByTapatalk1424505107.535217.jpg

Last edited by a moderator:
Bandido, čestitke, lep dresić, oporavak će sigurno biti prijatniji uz njega.

Kod mene danas sunce i Navi...

Zmaju, Novače:thumbup:

20150221_084620.jpg

Last edited:
Nakon mjesec hospitalizacije drago mi je da Vam mogu pozeljeti dobro jutro.Danas prinova u kolekciji,dobro jutro i zivi mi i zdravi bili.Pozz

Neka si ti nama ziv i zdrav.:thumbsup: Uzivaj u prinovi. U zdravlju i veselju je nosio! :congrats:

Dobro nam dosao nazad! Nadam se da je sad sve u dure i oporavak ide kako je planirano! A novu chuku da prosetas zdrav i prav! Sretno! :thumbup:

Nepravedno zapostavljen...

Attachments

• uploadfromtaptalk1424529435065.jpg
    uploadfromtaptalk1424529435065.jpg
    121.8 KB · Views: 118
Zavisi od funkcije, kad meri vreme, onda je sekundara, odnosno kad je stoperica meri stotinke... oni krugovi na "turbilion-u" su indikatori kad je koja funkcija, dal power save ili illuminacija pod odredjenim uglom.

Mutna prosla fotografija pa rekoh da stavim ovu... Udaljite proslu, molim lepo...
uploadfromtaptalk1424535715500.jpg

Status
Not open for further replies.
Back