Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Uh, dobra!! Nisam nesto od slatkisa, uglavnom udaram po mesu, ali ovo bas dobro izgleda! Prosto covjek da se s merakom uslipavi i isfleka od glave do pete... :D

arch_m, druze moj u tudjini....ti znas da si mi obecao doci u posetu(prvom prilikom)....i za tebe sam ostavio kobase a i ispeci cu i baklavu, pa da se "ulepis" od glave do pete.....:yes4:

Nakon mjesec hospitalizacije drago mi je da Vam mogu pozeljeti dobro jutro.Danas prinova u kolekciji,dobro jutro i zivi mi i zdravi bili.Pozz

ImageUploadedByTapatalk1424505107.535217.jpg

Last edited by a moderator:
Bandido, čestitke, lep dresić, oporavak će sigurno biti prijatniji uz njega.

Kod mene danas sunce i Navi...

Zmaju, Novače:thumbup:

20150221_084620.jpg

Last edited:
Nakon mjesec hospitalizacije drago mi je da Vam mogu pozeljeti dobro jutro.Danas prinova u kolekciji,dobro jutro i zivi mi i zdravi bili.Pozz

Neka si ti nama ziv i zdrav.:thumbsup: Uzivaj u prinovi. U zdravlju i veselju je nosio! :congrats:

Bambino je odlican, cestitam!

Kod mene danas mark 4.5

15979856643_2eebb2c962_c.jpg

Dobro nam dosao nazad! Nadam se da je sad sve u dure i oporavak ide kako je planirano! A novu chuku da prosetas zdrav i prav! Sretno! :thumbup:

Zavisi od funkcije, kad meri vreme, onda je sekundara, odnosno kad je stoperica meri stotinke... oni krugovi na "turbilion-u" su indikatori kad je koja funkcija, dal power save ili illuminacija pod odredjenim uglom.

Status
Not open for further replies.
Back