KureNS New member Jul 13, 2015 #6,127 Banzaiiii!!! Odoh na trening, a za te namene nema boljeg sata od G-a... U pitanju je model G7100D-1, pa usrdno molim ako neko ima jedan segment narukvice viška da me kontaktira...
Banzaiiii!!! Odoh na trening, a za te namene nema boljeg sata od G-a... U pitanju je model G7100D-1, pa usrdno molim ako neko ima jedan segment narukvice viška da me kontaktira...
gogmajster New member Jul 13, 2015 #6,128 Stigle nove cipelice, pa da probam dok jos nije prevruce za kožu...
MMario Well-known member Jul 13, 2015 #6,135 RUS said: ^ Odlican:thumbup: Da cestitam i ovde... Click to expand... Cestitam joppa i tu....i bez razloga si se bojao crveng bezela....u prirodi je prekrasno-zagasita boja.....uzivaj u satu :thumbsup:
RUS said: ^ Odlican:thumbup: Da cestitam i ovde... Click to expand... Cestitam joppa i tu....i bez razloga si se bojao crveng bezela....u prirodi je prekrasno-zagasita boja.....uzivaj u satu :thumbsup:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 13, 2015 #6,139 joppa Čestitke i od mene. Da mu nije ta boja bazela to bi bio samo običan Tudor :thumbup:
5 5rovic New member Jul 13, 2015 #6,140 Joppa cestitam, kao i uvek odlican izbor Imas li metalnu narukvicu? ako moze koja slika...