tolarbo New member Dec 4, 2021 #981 Nenade odlicno si uhvatio svetlo! sdbiba said: View attachment 154177 Click to expand... Kod mene IWC Last edited: Dec 4, 2021
Nenade odlicno si uhvatio svetlo! sdbiba said: View attachment 154177 Click to expand... Kod mene IWC
sdbiba Well-known member Dec 5, 2021 #982 tolarbo said: Nenade odlicno si uhvatio svetlo! Kod mene IWC Click to expand... Hvala Milane,uspeo sam nekako Sent from my SM-N985F using Tapatalk
tolarbo said: Nenade odlicno si uhvatio svetlo! Kod mene IWC Click to expand... Hvala Milane,uspeo sam nekako Sent from my SM-N985F using Tapatalk
tolarbo New member Dec 5, 2021 #990 Pa gde si Simo stari druze! Drago i je da svratis po nekada. Ostaje nam ono pivo, koje ceka.. Evo jednog Seiko [FONT="] [/FONT] Last edited: Dec 5, 2021
Pa gde si Simo stari druze! Drago i je da svratis po nekada. Ostaje nam ono pivo, koje ceka.. Evo jednog Seiko [FONT="] [/FONT]
Dzoni New member Dec 6, 2021 #993 sector77 said: 9 Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Click to expand... Kakva su iskustva sa Suunto 9? Jesi li zadovoljan? Mozes i na privatne poruke da mi odgovoris....
sector77 said: 9 Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Click to expand... Kakva su iskustva sa Suunto 9? Jesi li zadovoljan? Mozes i na privatne poruke da mi odgovoris....
M Milos G. New member Dec 6, 2021 #998 fillex said: Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Click to expand... Sve pohvale za sat, lep kaiš takođe. :congrats::congrats:
fillex said: Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Click to expand... Sve pohvale za sat, lep kaiš takođe. :congrats::congrats:
fillex New member Dec 6, 2021 #999 Hvala, taj budget Orient 3 Star stvarno izgleda mnogo skuplje nego što jeste. Doduše, kaiš nije baš dobro pasovao zbog kratkih lugova pa sam ga prebacio ipak na jedan stari Darwil - moraću neki tanji kaiš da mu nabacim.
Hvala, taj budget Orient 3 Star stvarno izgleda mnogo skuplje nego što jeste. Doduše, kaiš nije baš dobro pasovao zbog kratkih lugova pa sam ga prebacio ipak na jedan stari Darwil - moraću neki tanji kaiš da mu nabacim.
fillex New member Dec 6, 2021 #1,000 Kaiš sa Orienta prebačen na Darwil. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk