backarelli New member Nov 9, 2012 #3,324 Kud ćeš u životu veće sreće, nego kad si okružen praaavim prijateljima. :thumbup:
backarelli New member Nov 9, 2012 #3,326 anbeast said: Ne skidam sa sape: Click to expand... ...sad kad udjoh u G-eve, vi navalili da slikate Gradjane ! Nekako imam utisak da si se pridružio ovom Rusu iz PA , zbog koga mi preti oooozbiljan bankrot ....
anbeast said: Ne skidam sa sape: Click to expand... ...sad kad udjoh u G-eve, vi navalili da slikate Gradjane ! Nekako imam utisak da si se pridružio ovom Rusu iz PA , zbog koga mi preti oooozbiljan bankrot ....
RUS Moderator Nov 9, 2012 #3,327 Sto se bunis, nabavio si najbolji G-shock, koji moze da se nadje:adore:
VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 9, 2012 #3,328 backarelli said: ...sad kad udjoh u G-eve, Click to expand... Fali ''j''
backarelli New member Nov 9, 2012 #3,329 Rus_PA said: Sto se bunis, nabavio si najbolji G-shock, koji moze da se nadje:adore: Click to expand... ....daaaaa , ali kuća bez Citizena niti jednog, ne biva interesantna. :no: VLADAN P said: Fali ''j'' Click to expand... ...ma ko to kaže, da `fali "j" ... :flapper:
Rus_PA said: Sto se bunis, nabavio si najbolji G-shock, koji moze da se nadje:adore: Click to expand... ....daaaaa , ali kuća bez Citizena niti jednog, ne biva interesantna. :no: VLADAN P said: Fali ''j'' Click to expand... ...ma ko to kaže, da `fali "j" ... :flapper:
sector77 New member Nov 9, 2012 #3,331 evo i kod mene nekakva ekipa gradjana Japana ....:man_in_love:
backarelli New member Nov 9, 2012 #3,332 ...eto, znao sam... samo mi `fali još i sektor77 sa ova dva (tri, ali dva Gradjanina) lepotana :banghead: Obaveštenje : - zabranjuje se do daljnjeg postavljanje slika Citizen-a ! :flapper:
...eto, znao sam... samo mi `fali još i sektor77 sa ova dva (tri, ali dva Gradjanina) lepotana :banghead: Obaveštenje : - zabranjuje se do daljnjeg postavljanje slika Citizen-a ! :flapper:
J juke New member Nov 10, 2012 #3,335 Danas Darwil special flat lux 67.Nemam jos slike.Al bice.:dance3:
araphel New member Nov 10, 2012 #3,338 Lep! Neku plavu gumu (onu fensi, sa leptir kopčom) na ovaj sat, i pravi morski!