Jovan HN II New member Nov 11, 2012 #3,345 Ah ta dilema izbora... also posted in "slike satova iz vase kolekcije" ...
Jovan HN II New member Nov 11, 2012 #3,346 Rus_PA said: Gradjanin Click to expand... Lijep ali mu je cifer malo preopterecen IMHO
milan zmaj New member Nov 11, 2012 #3,351 EEEEEEE koji si covek,znas da svi sad balavimo za tim satom jos mi ga poturas pod nos.
skydrummer New member Nov 11, 2012 #3,352 milan zmaj said: EEEEEEE koji si covek,znas da svi sad balavimo za tim satom jos mi ga poturas pod nos. Click to expand... :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:čekaj samo da ga predstavim u kolekciji :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:
milan zmaj said: EEEEEEE koji si covek,znas da svi sad balavimo za tim satom jos mi ga poturas pod nos. Click to expand... :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:čekaj samo da ga predstavim u kolekciji :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:
backarelli Well-known member Nov 12, 2012 #3,356 zma , najskromnija ocena za tvoj današnji vintage je 10+ ! :congrats: Inače , još jedna od mojih patnji i ne ostvarenih želja... al` biće, samo polako .:yes4:
zma , najskromnija ocena za tvoj današnji vintage je 10+ ! :congrats: Inače , još jedna od mojih patnji i ne ostvarenih želja... al` biće, samo polako .:yes4:
vladas Moderator Nov 12, 2012 #3,357 Auh ljudi, kakvi satovi! Legende! @Walter - svaka cast. Da oprosti milan zmaj - ovo je pravi Defy! @zma - nisam znao da imas ovaj Poljot Strelu! Daj jos slika, slobodno :top:
Auh ljudi, kakvi satovi! Legende! @Walter - svaka cast. Da oprosti milan zmaj - ovo je pravi Defy! @zma - nisam znao da imas ovaj Poljot Strelu! Daj jos slika, slobodno :top:
VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 12, 2012 #3,360 zma said: hvala! ako mi naleti jos neka, jel da javljam? Click to expand... Naravno,ali preko privatnih poruka ili u Berzi polovnih satova.
zma said: hvala! ako mi naleti jos neka, jel da javljam? Click to expand... Naravno,ali preko privatnih poruka ili u Berzi polovnih satova.