Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Krenuh da krmeljam, kasno je... ali morao se vratim, samo nešto da kažem (tipnem) ...

-ja više bez sata ne mogu ni da spavam. Večeras sam rešio da letim, te ću u krevet kao u avion ... :D a i udoban mi za krmeljanje ...:laugh:

vg4rph.jpg

21o67ti.jpg

Krenuh da krmeljam, kasno je... ali morao se vratim, samo nešto da kažem (tipnem) ...

-ja više bez sata ne mogu ni da spavam. Večeras sam rešio da letim, te ću u krevet kao u avion ... :D a i udoban mi za krmeljanje ...:laugh:

vg4rph.jpg

21o67ti.jpg

E to je vec off-topic! (Ja to najbolje znam, stalno sam u off-topic-u! :))

To je za temu "Koji sat nosite nocas?" :)

Na molbu mog kuma, da mu nabavim kvalitetan polovan sat po razumnoj ceni a sa skomnim budžetom.... hmmm ... pritom je tražio klasičan dizajn i normalnu veličinu (da ne nosi Big Ben na ruci - citiram kuma), bacih se na pretragu dok ne nadjoh sat koji bi i sam nosio. To je Seiko Actus 7019-8010 sa predivnim belim ciferom i odlično očuvanom originalnom narukvicom. Sleduje mu blago poliranje stakla i sat će biti prava bonbonica. Pritom sve vreme ga nosim na ruci i izuzetno je tačan. Evo dve nazovi umetničke fotografije.

1.jpg2.jpg

Pa kume nosio ga u zdravlju i veselju. .....

Baki, da li je "Šturm" spreman za sutra? Očekujemo dobre fotke! :D

^Da ti iskreno kazem, meni vise lici na Bremont Supermarine s500, ali ni IWC nije daleko.:D

Last edited:
swatch u kafani :

swatchshark.jpg

@ oooo zmaju ...

jes´ da sam te kritikovao za rolexa i braju (zbog cena koje se ne uklapaju u srbiju),
ali za ovaj sveze uslikani, aleluja...

:thumbsup:

Status
Not open for further replies.
Back