Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
.... ja raketiram, kao i svake Nedelje :) =>

qye3jd.jpg

2.jpg 3.jpg 5296752.jpeg

Ja i dalje pilotiram:D Jedna totalno neplanirana kupovina, ali Sinnovcu nisam mogao da odolim:) Jedino sto moram da ga skrivam od ukucana:sly: Hvala Mister No-u, a i Zmaju, Bakiju i naravno gazdi na pomoci!

Attachments

• uploadfromtaptalk1355694379132.jpg
    uploadfromtaptalk1355694379132.jpg
    62.9 KB · Views: 127
Meni je zaista drago da je, kad je već morao da ode, ovaj sinn završio kod pravog ljubitelja i poštovaoca ovog sjajnog brenda!

Uvek je lepo videti kada sat ostaje u okviru porodice. Drago mi je što je Mister No prodao sat upravo Krstinu, kome čestitam na prinovi, uz želje da ga dugo i u zdravlju služi :beer:

Krstin , svaka čast na prinovi ! :congrats: Sat je SJAJAN , a i uzet od čoveka koji je pravi ljubitelj, te je mažen i pažen, to je sigurno ! :thumbup:

Re: Gde kupiti???

@krstin - savaka cast na i te kakvoj prinovi! Bas mi je drago da je Mister No-ov Sinnovac zavrsio bas kod tebe i mislim da ces bas uzivati u njemu.

@backarelli - baki, tvoj SS-18 mi uvek ulepsa nedelju :adore:

Ja i dalje pilotiram:D Jedna totalno neplanirana kupovina, ali Sinnovcu nisam mogao da odolim:) Jedino sto moram da ga skrivam od ukucana:sly: Hvala Mister No-u, a i Zmaju, Bakiju i naravno gazdi na pomoci!

Vazno je da su svi srecni,i zdravlju ga nosio i lepo te sluzio...Mister No nam sprema neku bombu :)))
Prelep je

Status
Not open for further replies.
Back