Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
vidi ga ovaj ima every day da nam pise sta nosi...dobro bre usmrdeci ti se ruka

Prvo - ovo je tema u kojoj bi trebalo da pisu ljudi koji imaju vise od jednog sata- ti automatski ne mozes da pises u ovoj temi. Drugo - Chopard ima Dunlop gumenu narukvicu koja mirise i proizvodjac garantuje da ce miris trajati najmanje dve godine tako da nece da mi se usmrdi ruka mali zmaju.

Prvo - ovo je tema u kojoj bi trebalo da pisu ljudi koji imaju vise od jednog sata- ti automatski ne mozes da pises u ovoj temi. Drugo - Chopard ima Dunlop gumenu narukvicu koja mirise i proizvodjac garantuje da ce miris trajati najmanje dve godine tako da nece da mi se usmrdi ruka mali zmaju.

HAHAHAHAHA :lol::lol::lol::lol:

^ Nisi nam se pohvalio da ti je stigao Mako ili sam ja to nešto propustio? :hmmmm:
Jel može neki opis sata ili barem malo više slika? :)

Danas Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial:

View attachment 5658View attachment 5659
(1. fotka je sa moje ruke, 2. pozajmljena sa neta)
:top:
Hamiltoni su zasluženo zapostavljeni. :)

Definitivno! :yes4:

Ja spavam veći deo dana tako da nič ne nosim ali u snovima furam 6159-7001! :dirol:

@jagodanbg - sad bas gledam tvoje prethodne postove, nesto si stidljivo pomenuo da ti je stigao Mako :top: (vidim da je i dragon to primetio :)). Cestitam - i daj slike, opis kad stignes!

@dragon - u pravu si za Hamiltone, mada mi dodje da, ko Maradona, stavim i jedan sat na desnu ruku ;)

preuzeo sam sat upravo, ukakilo me: nisam platio ni carinu ni porez! nisam imao previse vremena da se igram sa satom jer sam na poslu, ali za 2 minuta koliko mi je bio u ruci prelep je!

a nemam neki fotoaparat da mogu lepo da ga fotkam, ovo je sa mobilnim telefonom!
za opis je rano, imam ga tek 3 dana!! :)

Obožavam ovaj Seiko. Prelep je. Samo jedno pitanje vezano za narukvicu... Da li je original? Da li bi oznaka SQ trebalo da se nalazi samo na narukvicama modela sa kvarcnim mehanizmom?

Ne nije original dosla je so sat no nije original.Iz neki drugi seiko je

dali ti se svida ovoj seiko (7016-5001) SDC13629.jpg

^^ Hvala :o
I meni izgleda dobro, malo bode oci...... ali je za sada podnosljivo
Taj tvoj Heuer je stvarno sat koji treba nositi, i to sto vise, super izgleda.

@d1d - stvarno divan sat a mislim da je izbor kaisa kao slag na torti! :congrats:

Ja danas nosim Hamilton GMT Air Race:
Hamilton_GMT_AirRace_01.jpgwa-ham-0187-a.jpg
(druga slika je pozajmljena sa neta)

Status
Not open for further replies.
Back